Παρά το εκρηκτικό περιβάλλον και το κακοτράχαλο μέρος όπου οι αφιλόξενοι Μαλεσίνιοι τοποθέτησαν τους διακόσιους, περίπου, φιλάθλους της Χαλκίδος, η ομάδα της Χαλκίδας κατόρθωσε και πήρε παλικαρίσια το βαθμό της ισοπαλίας.

Οι Χαλκιδέοι φίλαθλοι που αψήφησαν τους προπηλακισμούς, την αγένεια και τις ύβρεις των “Μαλεσίνιων” έδωσαν παράδειγμα ήθους και δυναμικής παρουσίας στο γήπεδο.

Το μέρος όπου τοποθετήθηκαν οι Χαλκιδέοι επισκέπτες, μάλιστα πλήρωσαν και εισιτήριο, ήταν γεμάτο χόρτα, πέτρες, χωρίς καθίσματα, χωρίς τουαλέτα, μακριά από τον αγωνιστικό χώρο και  εγκλωβισμένοι από την Ελληνική Αστυνομία.

Από τη Χαλκίδα ήταν όλοι εκεί, ο Σ.Φ. Τρελά Νερά, ο Σταύρος Μακαρίου με το τύμπανό του αλλά και μεμονωμένοι φίλαθλοι που έφθασαν στη Μαλεσίνα με λεωφορεία και Ι.Χ. οχήματα.

“Απαράδεκτη η συμπεριφορά των “Μαλεσίνιων” παραγόντων, αφιλόξενοι όλοι τους. Έτσι με τέτοιες συμπεριφορές, δεν πρόκειται να πάει μπροστά και ψηλά το Ελληνικό ποδόσφαιρο. Θέλω να συγχαρώ τους ποδοσφαιριστές της ομάδος Α.Ο.Χαλκίς, τους προπονητές και παράγοντες και τους αγαπητούς και άξιους φιλάθλους που όλοι μαζί και κάτω από αντίξοες και εχθρικές συνθήκες ενισχύσαμε με τις φωνές μας και τις τυμπανοκρουσίες, την επιτυχή παρουσία της ομάδος μας. Ποια θα είναι η δική μας συμπεριφορά και υποδοχή όταν σε λίγες μέρες η Μαλεσίνα θα έρθει στη Χαλκίδα;;; Αναρωτιέμαι!” δήλωσε ο Σταύρος Μακαρίου.

Ακολουθείστε μας στο Google News