Διαβάσαμε στον τοπικό τύπο ότι από 13-09-2018 δόθηκε επιτέλους στην κυκλοφορία το τμήμα της ΕΟ 3 Φλώρινα –Κοζάνη στο 32ο χλμ., που παρέμεινε κλειστό για πάνω από 2 μήνες , ταλαιπωρώντας απίστευτα τους πολίτες και επισκέπτες της Φλώρινας και επιβαρύνοντας σημαντικά το οδικό δίκτυο της πόλης του Αμυνταίου.

Από ίδιο δελτίο τύπου όμως , πληροφορούμαστε ότι Οι εργασίες που απαιτούνται για την ολοκλήρωση της αποκατάστασης αστοχίας του μεταβατικού επιχώματος της γέφυρας θα αντιμετωπιστούν μελλοντικά με νέο αίτημα μέτρων ρύθμισης της κυκλοφορίας , αν αιτηθεί ’’ . Αβίαστα συμπεραίνει κανείς ότι η παρέμβαση δεν ολοκληρώθηκε και αν χρειασθεί θα ξανακλείσει ο δρόμος για όσο διάστημα χρειασθεί. Δηλαδή, μισή δουλειά.

Μήπως κάποιοι μας κοροϊδεύουν , μήπως κάποιοι παίζουν με την ασφάλεια του οδικού δικτύου της Φλώρινας , αδιαφορώντας πλήρως για την εξυπηρέτηση των πολιτών της Π.Ε Φλώρινας ?

Μήπως κε Αντιπεριφερειάρχα, πρέπει να ασχοληθείτε επιτέλους σοβαρά με τα έργα που έχουν ανάγκη οι πολίτες της Φλώρινας , οι οποίοι σας έκαναν την τιμή να σας εκλέξουν σ΄ αυτή τη θέση?.

Μήπως κε Αντιπεριφερειάρχα αντί να σχεδιάζετε το πολιτικό σας μέλλον με την απόδραση σας σε άλλη καρέκλα, αυτοδιοικητική ή βουλευτική, να μας πείτε:

Που είναι τα μεγάλα έργα στην Περιφερειακή Ενότητα Φλώρινας;

Είχατε ποτέ σχέδιο;

Εάν είχατε, ποιες ήταν οι προτεραιότητες σας;

Και μην μας πείτε βέβαια για τα γήπεδα τένις που κατασκευάζετε σε τοπικές κοινότητες, που ούτε αυτά καταφέρατε να ολοκληρώσετε.

Οι απαντήσεις είναι δύσκολες. Θα ήταν πολύ εύκολες αν είχατε να επιδείξετε κάποιο έργο. Και εάν είχατε εκπονήσει πλάνο με ιεράρχηση των αναγκών για να βαδίσετε βάσει στόχου.

Δυστυχώς, τίποτα δεν έγινε.

Έστω και την τελευταία ώρα, αναθεωρήστε τη θέση και τη στάση σας. Ακόμα και τώρα, που το καράβι του Θ. Καρυπίδη μπάζει από παντού νερά και τα ποντίκια ψάχνουν τρόπο διαφυγής, αφού δεν έχουν κανένα έργο και καμία πολιτική να υπερασπιστούν, αλλάξτε, προβείτε σε αυτοκριτική, διορθώστε πορεία και στον λίγο χρόνο που απέμεινε βάλτε έστω ένα μικρό, αλλά γερό θεμέλιο για τους επόμενους.

Οι εμπνευστές της «Ανατροπής» υπό την καθοδήγηση Θ. Καρυπίδη, ας γνωρίζουν ότι οι φωτογραφίες, οι δηλώσεις και τα επικοινωνιακά κόλπα δεν περνούν. Τώρα πλέον, δεν είναι η πρώτη φορά για να κριθούν από τις προσδοκίες που καλλιεργούν. Τώρα θα κριθούν από το έργο που αφήνουν.

Και το ερώτημα είναι.

Ποιο έργο;
ΝΟ.Δ.Ε ΦΛΩΡΙΝΑΣ