Δαχτυλίδι πρωταθλητή NBA στη Δάφνη Δαφνίου (pic)

Gazzetta team
Δαχτυλίδι πρωταθλητή NBA στη Δάφνη Δαφνίου (pic)
Οι πρωταγωνιστές της ανόδου της Δάφνης Δαφνίου στην Α2 θα θυμούνται για πάντα τη σεζόν χάρη σε μία έξυπνη ιδέα.

Η ενημέρωση της ομάδας αναφέρει,

«Τα επετειακά δαχτυλίδια των νικητών

Τα πενήντα χρόνια ζωής και προσφοράς στην κοινωνία του Χαϊδαρίου, πάντα με πίστη στα ιδανικά και τις αρχές του Αθλητικού Ιδεώδους, συνδυάστηκαν με το ευτυχές γεγονός της ανόδου της ΔΑΦΝΗΣ ΔΑΦΝΙΟΥ στην Α2 Κατηγορία για πρώτη φορά στην ιστορία της.

Η Διοίκηση της ομάδας, κατόπιν πρωτοβουλίας αλλά και προσωπικής έμπνευσης και δημιουργίας, του μέλους του Δ. Σ. Νίκου Καρόκη, αποφάσισε να τιμήσει όσους συμμετείχαν στην αγωνιστική επιτυχία, με ένα ξεχωριστό τρόπο.

Κατά τα αμερικάνικα πρότυπα απονεμήθηκε σε όλους τους συντελεστές, από ένα δαχτυλίδι ως ανάμνηση αυτής της εξαιρετικής πορείας.

Μάλιστα επάνω στο δαχτυλίδι ήταν σκαλισμένο το νούμερο 50 που αναφέρεται στον μισό αιώνα ζωής της ομάδας καθώς και τα δύο σήματα, το παλιό και το νέο της ΔΑΦΝΗΣ.

Η εκδήλωση που έγινε στο Home στο Χαϊδάρι ήταν ουσιαστικά η τελευταία εορταστική της σεζόν καθώς η ομάδα ήδη προετοιμάζεται σε όλα τα επίπεδα για τη νέα αγωνιστική περίοδο που περιλαμβάνει την πρόκληση της Α2 Κατηγορίας»

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Α2 ΜΠΑΣΚΕΤ - ELITE LEAGUE Τελευταία Νέα