Βασιλόπουλος: «Μπράβο στο εφηβικό του Περιστερίου»

Gazzetta team
Βασιλόπουλος: «Μπράβο στο εφηβικό του Περιστερίου»

bet365

Ο φόργουορντ του Περιστερίου ασχολήθηκε με το... μέλλον της ομάδας του.

Διαβάστε αναλυτικά το blog του Παναγιώτη Βασιλόπουλου:

«Πριν σταθώ στο παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό, θέλω να δώσω πολλά συγχαρητήρια στην εφηβική ομάδα που κατέκτησε το πρωτάθλημα της Ε.Σ.Κ.Α. Τέσσερα παιδιά κάνουν προπονήσεις με τους άντρες, ο Κώστας (σ.σ. Παπαμάρκος) είναι στο επιτελείο του κόουτς Πεδουλάκη και χαίρομαι πολύ που οι κόποι τους ανταμείφθηκαν.

Εύχομαι να έχουν ανάλογη συνέχεια και στο άμεσο μέλλον - αναφέρομαι στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα - και το ίδιο να πετύχουν και οι Παίδες του συλλόγου που την Δευτέρα παίζουν τελικό. Το Περιστέρι είχε ανέκαθεν εξαιρετικές Ακαδημίες, από τα σπλάχνα του έχουν βγει σπουδαίοι αθλητές και με την συστηματική δουλειά που γίνεται, θα βγουν κι άλλοι.

Τώρα, όσον αφορά το ματς της Κυριακής, δεν έχω και πολλά να σχολιάσω. Όλοι ξέρουμε το μέγεθος του Παναθηναϊκού, όλοι έχουμε δει τι έχει πετύχει στην Ευρώπη τον τελευταίο καιρό και πόσο φορμαρισμένος είναι. Είναι ένα παιχνίδι που μόνο οφέλη μπορούμε να έχουμε, αν παρουσιαστούμε σοβαροί και συγκεντρωμένοι.

Δυστυχώς, δεν θα έχουμε φιλάθλους στο γήπεδο κι αυτό μας λυπεί όλους στον σύλλογο αλλά δεν θέλω να ξανά αναφερθώ στα όσα συνέβησαν στο παρελθόν. Κοιτάμε το μέλλον και το πως, όλοι μαζί, θα ανεβάσουμε την ομάδα στη θέση που της αξίζει».

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα