Λυκογιάννης: «Χάσαμε μια πολύ μεγάλη ευκαιρία»!

Gazzetta team
Λυκογιάννης: «Χάσαμε μια πολύ μεγάλη ευκαιρία»!

bet365

Ο Άρης Λυκογιάννης στάθηκε στη μεγάλη χαμένη ευκαιρία του Χολαργού να φύγει με το «διπλό» από την έδρα του Ήφαιστου.

Ο κόουτς του Χολαργού τόνισε στη συνέντευξη Τύπου:

«Θέλω να δώσω συγχαρητήρια στην ομάδα της Λήμνου για την σημερινή νίκη και εν γένει για την πορεία που έχει κάνει φέτος στο πρωτάθλημα. Είναι μία από τις σοβαρές ομάδες του πρωταθλήματος σε όλα τα επίπεδα, τόσο οργανωτικά όσο και αγωνιστικά. Από την αρχή της σεζόν έχει σωστή κατεύθυνση από τον πάγκο και έναν εξαιρετικό προπονητή.

Σήμερα πάντως νιώθω ότι χάσαμε μία πάρα πολύ μεγάλη ευκαιρία γιατί ήμασταν καλύτεροι μέσα στο γήπεδο σε όλη τη διάρκεια του παιχνιδιού. Ελέγχαμε τον ρυθμό και τη διαφορά. Στο τέλος όμως η πολύ μεγάλη φθορά που είχαμε στα φάουλ σε συνδυασμό με τον τραυματισμό του Καμπερίδη, μας ανάγκασε να πάμε σε ένα ιδιαίτερο σχήμα και από εκεί το παιχνίδι να οδηγηθεί στη ρουλέτα των βολών.

Η απόφαση στο φινάλε να διεκδικήσουμε τη νίκη και όχι να πάμε το παιχνίδι στην παράταση έχει να κάνει ξεκάθαρα με το γεγονός ότι ο Αγκμπελέζε είχε αποβληθεί με 5 φάουλ, ο Κώττας, ο Λοβ και ο Χόκινς είχαν από τέσσερα, ενώ ο Καμπερίδης ήταν εκτός εξαιτίας του διαστρέμματος που είχε υποστεί.

Γενικά θεωρώ ότι δεν θα είχαμε πολλές πιθανότητες και λύσεις στα έξτρα πέντε λεπτά της παράτασης. Είχαμε ένα αρκετά καθαρό σουτ στην τελευταία επίθεση, νομίζω ότι εκεί ο Σμιθ είχε μία ασυνεννοησία στο αν πρέπει να κάνει φάουλ ή όχι, ο Λοβ πήρε την απόφαση να σουτάρει.

Θέλουμε να αφήσουμε αυτό το παιχνίδι πίσω μας, έχουμε λίγο χρόνο μπροστά μας και αρκετά προβλήματα τραυματισμών για να διαχειριστούμε. Θα προσπαθήσουμε να μαζευτούμε αυτές τις δύο μέρες και να παίξουμε το επόμενο πολύ δύσκολο παιχνίδι που ακολουθεί με τον Άρη στο γήπεδό μας».

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα