Κολοσσός: Κανονικά Μωραΐτης, Ντάνιελς στο πρώτο φιλικό με Καρδίτσα

Κολοσσός: Κανονικά Μωραΐτης, Ντάνιελς στο πρώτο φιλικό με Καρδίτσα

Gazzetta team
Κολοσσός: Κανονικά Μωραΐτης, Ντάνιελς στο πρώτο φιλικό με Καρδίτσα

bet365

Κανονικά συνεχίζεται η προετοιμασία του Κολοσσού, με την ομάδα της Ρόδου να ετοιμάζεται για το πρώτο της φιλικό (4/9, 18:30) κόντρα στην Καρδίτσα.

Πλέον, ο Άρης Λυκογιάννης έχει στη διάθεσή τους και τους Δημήτρη Μωραΐτη και Τρέιβις Ντάνιελς και έτσι οι «θαλασσί» θα είναι «πάνοπλοι» στο πρώτο φιλικό παιχνίδι της σεζόν απέναντι στην Καρδίτσα. Για την πορεία της προετοιμασίας μίλησε στην επίσημη ιστοσελίδα του Κολοσσού, ο βοηθός προπονητή, Λευτέρης Τσαουσίδης:

«Στο Μουζάκι συνεχίζουμε το βασικό στάδιο της προετοιμασίας μας, όπου πλέον είμαστε πλήρεις αφού ενσωματώθηκαν και οι Μωραΐτης-Ντάνιελς και έτσι διαθέτουμε πια 13 παίκτες. Το θετικό είναι ότι συνεχίζουμε χωρίς απρόοπτα και κάθε μέρα βάζουμε τις λεπτομέρειες που θέλουμε στο παιχνίδι μας, ειδικά στην άμυνα. Προσπαθούμε να μοντάρουμε την ομάδα και στο “πέντε εναντίον πέντε”, ενόψει και του πρώτου φιλικού που θα δώσουμε την Τετάρτη (4/9). Θέλουμε να εμφανιστούμε όσο το δυνατόν πιο έτοιμοι, ώστε να δούμε σε τι κατάσταση βρισκόμαστε και κατά πόσο έχουν αφομοιώσει οι παίκτες αυτά που δουλεύουμε, αφού θα είναι ένα παιχνίδι αναγνωριστικό πιο πολύ και χωρίς σκοπιμότητες. Να δούμε τι θα μπορούμε να πάρουμε από τον καθένα».

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα