Λούκιτς: «Ήμασταν τυχεροί που έχασε το Περιστέρι το τελευταίο σουτ»

Λούκιτς: «Ήμασταν τυχεροί που έχασε το Περιστέρι το τελευταίο σουτ»

Gazzetta team
Λούκιτς: «Ήμασταν τυχεροί που έχασε το Περιστέρι το τελευταίο σουτ»

bet365

Στην τελευταία φάση του ματς με το Περιστέρι και στο χαμένο σουτ του Χάτσερ στάθηκε ο προπονητής της Νίζνι, Ζόραν Λούκιτς.

Ο προπονητής της Νίζνι στάθηκε στην τύχη της ομάδας του στην τελευταία φάση μετά τη νίκη επί του Περιστερίου: «Ήταν μια σημαντική εκτός έδρας νίκη. Ξέραμε τι μας περίμενε εδώ! Ελέγξαμε πολύ καλά το παιχνίδι στο πρώτο ημίχρονο. Δυστυχώς στο δεύτερο ο αντίπαλος έπαιξε πιο επιθετικά και δεν το λέω ως δικαιολογία, απλώς οι παίκτες μου δεν μπόρεσαν να προσαρμοστούν. Χάσαμε ένα λέι-απ, ένα κάρφωμα και δυο ελεύθερες βολές από τους καλύτερους σουτέρ μας. Αν τα είχαμε βάλει θα ελέγχαμε το παιχνίδι και στο δεύτερο ημίχρονο. Στην τελευταία μας επίθεση δημιουργήσαμε χώρο για ελεύθερο σουτ, αλλά χάθηκε.

Και αντί να βγάλουμε την μπάλα έξω μετά το ριμπάουντ για να κυλίσει ο χρόνος, προσπαθήσαμε να πετύχουμε καλάθι και το χάσαμε. Έτσι, δώσαμε την ευκαιρία στο Περιστέρι για το τελευταίο σουτ. Το έχασαν, ήμασταν τυχεροί! Το Περιστέρι είναι μια ομάδα εξαιρετικά οργανωμένη, ξέρουν τι ζητούν επιθετικά και αμυντικά, αλλάζουν άμυνες, διαχειρίζεται καλά τον χρόνο, έχουν επιλογές με το νταμπλ-τιμ, πρέπει λοιπόν εσύ ως αντίπαλος να είσαι εξαιρετικά καλά προετοιμασμένος. Δεν περίμενα ότι θα είναι εύκολο το ματς. Και το είχα πει και στους παίκτες μου»

.

 

BASKETBALL CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα