Ο Χρηστίδης στο καμπ του Γκέινον Μπέικερ (pics)

Gazzetta team
Ο Χρηστίδης στο καμπ του Γκέινον Μπέικερ (pics)

bet365

Ο Βασίλης Χρηστίδης φιλοξενήθηκε στο καμπ του Γκέινον Μπέικερ στα Νέα Μουδανιά και έδωσε τις συμβουλές του στους μικρούς παίκτες.

Συνεχίστηκε το «Basketball Camp Nea Moudania Ganon Baker» με την 3η ημέρα και δόθηκε ιδιαίτερη έμφαση στις συνεργασίες που πρέπει να έχουν δυο παίκτες μέσα στην ομαδική δουλειά, σε άμυνα και επίθεση.

Σήμερα, εκτός από την παρουσία του Γκέινον Μπέικερ και του Δημήτρη Γαλάνη, τίμησαν με την παρουσία τους το καμπ ο διεθνής αθλητής του Άρη, Βασίλης Χρηστίδης, αλλά και η Μελίσσα Μπέικερ.

Ο νεαρός σέντερ των «κιτρίνων», βοήθησε με την παρουσία του σε πολλές ασκήσεις και έδειξε μαζί με τον Γκέινον Μπέικερ ασκήσεις στο παρκέ.

«Είστε πολύ τυχεροί που δουλεύετε μαζί με έναν τέτοιο προπονητή, που είναι κορυφαίος στο είδος του. Να ακούσετε προσεκτικά αυτά που σας λένε οι προπονητές και να προσπαθείτε να γίνεστε καλύτεροι σαν παίκτες και σαν άνθρωποι. Η προπόνηση είναι το μεγαλύτερο εφόδιο, για να φτάσει κάποιος ψηλά», ήταν τα λόγια του 20χρονου παίκτη στους μικρούς.

Η γυναίκα του Γκέινον Μπέικερ, που έχει μεγάλη εμπειρία σε θέματα εξειδικευμένης προπόνησης, ζήτησε από τα 100 περίπου παιδιά που συμμετέχουν στο καμπ να δουλεύουν με μεγαλύτερη ένταση και ενέργεια.

Η τρίτη ημέρα ολοκληρώθηκε με ατομική προπόνηση σε γκρουπ και προπονητικά διπλά ανά ηλικίες

Το καμπ ολοκληρώνεται την Παρασκευή (27/06).

 

Τελευταία Νέα