Κουρτινάιτις: «Στο ΟΑΚΑ ο Παναθηναϊκός παίζει με... διπλάσια ενέργεια»

Gazzetta team
Κουρτινάιτις: «Στο ΟΑΚΑ ο Παναθηναϊκός παίζει με... διπλάσια ενέργεια»
O Ρίμας Κουρτινάιτις μίλησε για την αναμέτρηση με τον Παναθηναϊκό στο κλειστό του ΟΑΚΑ (22/2, 21:00) και υποστήριξε ότι ο Παναθηναϊκός έχει ακόμα περισσότερη ενέργεια μετά την έλευση του Ρικ Πιτίνο.

Συγκεκριμένα ο τεχνικός της Χίμκι είπε ότι «Ο Παναθηναϊκός παίζει με διπλάσια ενέργεια στο ΟΑΚΑ. Είναι μια γρήγορη ομάδα, που τρέχει ιδανικά το παρκέ, ειδικά με τον νέο προπονητή, τον Πιτίνο. Θα είναι καλύτερο για εμάς να κάνουμε το παιχνίδι μας και να σταματήσουμε τους αιφνιδιασμούς. Μόνο σε αυτήν την περίπτωση θα γίνουν πιο εύκολα τα πράγματα. Από την άλλη πλευρά, χρειάζονται εξίσου τη νίκη, έχοντας παρόμοια προβλήματα στο ρόστερ. Είναι πάντα δύσκολο να παίζεις στην Αθήνα, αλλά έχουμε καλή εμπειρία, καθώς τους είχαμε νικήσει το 2012» και κατέληξε:

«Και οι δύο ομάδες έχουν ίσες πιθανότητες, αλλά για εμάς είναι σημαντικό να ελέγξουμε το ματς και να παίξουμε πειθαρχία. Πιο πολύ με ανησυχεί η ομάδα μου, παρά ο αντίπαλος. Στα πρόσφατα ματς δείξαμε ότι στα δύσκολα σημεία χάνουμε τον έλεγχο και παίρνουμε βιαστικές αποφάσεις για να επιστρέψουμε γρήγορα. Πρέπει να το αποφύγουμε αυτό, αν θέλουμε να έχουμε ελπίδες στην Αθήνα».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.