Mπάρκλεϊ: Πιο... κουβάς και από τον γεροΓιοβάισα! (vids)

γεροΓιοβάισα γεροΓιοβάισα
Mπάρκλεϊ: Πιο... κουβάς και από τον γεροΓιοβάισα! (vids)

bet365

O γεροΓιοβάισα υποδέχεται τον... γίγαντα Τσαρλς Μπάρκλεϊ στο club των... κουβάδων και θυμίζει μερικές προβλέψεις που κάνουν περήφανο τον λάτρη της βότκας!

Τεράστιε Τσαρλς Μπάρκλεϊ πλέον είσαι ένας από εμάς.

Ο γεροΓιοβάισα δεν νιώθει πλέον μοναξιά. Καλωσήρθες και επίσημα στο club των... κουβάδων.

Σε... χρίζω βοηθό μου από εδώ και πέρα, αφού οι προβλέψεις που έχεις κάνει μπορούν να ξεπεράσουν τον μύθο του γεροΓιοβάισα.

Εντάξει δύσκολα να πάρεις τον... θρόνο από τον άρχοντα των... κουβάδων, αλλά σίγουρα αυτά που έχει πει τα ζηλεύω ρε μάγκα.

Και επειδή ο λάτρης της βότκας δεν μιλά ποτέ χωρίς αποδείξεις, ήρθε η ώρα να σας θυμίσω 5... μαργαριτάρια του Sir Charles.

Ξεκινάμε από το πιο παλιό.

Στο ξεκίνημα της περασμένης σεζόν, ο Τσαρλς είχε πει: «Οι Κλίπερς θα πάνε τελικούς στη Δύση. Είναι σίγουρο»

Αποτέλεσμα: Δεν μπήκαν ούτε playoffs.

Πάμε και στα φετινά! Mε το σκορ στο στο 3-2 υπέρ των Ουόριορς, ο Sir Charles είχε πει στην εκπομπή του TNT πως οι πολεμιστές θα αποκλειστούν από τους Ρόκετς, αφού δεν θα έχουν τον KD.

Αποτέλεσμα: Οι Ουόριορς έκαναν το break στο Game 6 και προκρίθηκαν στους τελικούς Δύσης.

Συνέχισε να θυμίζει... γεροΓιοβάισα και στη σειρά των Μπλέιζερς με τους Ουόριορς.

Ο τραυματισμός του KD στο Game 5 των Ουόριορς με τους Ρόκετς συνέχισε να επηρεάζει τον Μπάρκλεϊ που δεν...ντράπηκε να στηρίξει τους Μπλέιζερς στη σειρά με το Γκόλντεν Στέιτ

«Δεν υπάρχει περίπτωση να κερδίσουν τη σειρά οι Ουόριορς χωρίς τον Ντουράντ. Ούτε αυτήν ούτε οποιαδήποτε άλλη...»

Αποτέλεσμα: «Σκούπα» οι Ουόριορς και τελικοί ΝΒΑ

Τα... όργια του συνεχίστηκαν και στους τελικούς Ανατολής. Μετά το Game 1 και τη νίκη των Μπακς, ανέφερε πως το Μιλγουόκι δεν χρειάζεται να παίξει καλά για να κερδίσει και θα περάσει εύκολα στην επόμενη φάση.

«Οι Μπακς δεν έπαιξαν καλά. Το Τορόντο ήταν καλύτερο μέχρι το τρίτο δωδεκάλεπτο και όταν παίζεις τόσο καλά εκτός έδρας, θα πρέπει να κερδίζεις. Γι’ αυτό για μένα το Μιλγουόκι θα κερδίσει αυτή τη σειρά. Δεν χρειάζεται να παίξει φοβερά για να κερδίσει»

Αποτέλεσμα: Οι Ράπτορς βρίσκονται στο 3-2 μετά από 3 σερί νίκες και... φλερτάρουν με τους τελικούς του ΝΒΑ

Kαι φτάνουμε στο χθεσινό. Πριν το Game 5 των Μπακς με τους Ράπτορς, ο θεούλης βγήκε και δήλωσε: «Σας εγγυώμαι ότι οι Μπακς θα νικήσουν απόψε! Σας εγγυώμαι! Έχω επιλέξει τους Μπακς να κερδίσουν τη σειρά. Δεν με νοιάζει, θέλω να δω επτά παιχνίδια…».

Aποτέλεσμα: Break οι Ράπτορς και μια ανάσα από τους τελικούς του ΝΒΑ για πρώτη φορά στην ιστορία τους.

Μην φοβάσαι Sir Charles ακόμα και οι κορυφαίοι του είδους κάνουν λάθη. Μην τα παρατάς, μπορείς και χειρότερα. Δες εμένα και θα καταλάβεις.

Έχω κάνει και εγώ τα... δικά μου. Μαζί θα γίνουμε αχτύπητο δίδυμο. Και επειδή ξέρω πως είσαι ωραίος τύπος, σε προσκαλώ στο... εξοχικό μου στη Ρωσία.

Άνετα παρέα μπορούμε να γίνουμε φοβερό δίδυμο. Θα είμαστε οι «Splash Brothers» των κουβάδων. Μπροστά μας οι Κάρι και Τόμπσον είναι... γατάκια!

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

γεροΓιοβάισα
γεροΓιοβάισα