Ο Γκούντουριτς πληρώνει... ξανά τον Ερυθρό Αστέρα μέσω Γκρίζλις

Ο Γκούντουριτς πληρώνει... ξανά τον Ερυθρό Αστέρα μέσω Γκρίζλις

Ο Γκούντουριτς πληρώνει... ξανά τον Ερυθρό Αστέρα μέσω Γκρίζλις

bet365

Ο Ερυθρός Αστέρας έβαλε στα ταμεία του 1 εκατομμύριο ευρώ από τη μεταγραφή του Μάρκο Γκούντουριτς στη Φενέρμπαχτσε και πλέον θα λάβει το 20% της αποζημίωσης που θα πάρει η τουρκική ομάδα από τους Γκρίζλις.

Την ώρα που η τουρκική λίρα καταγράφει συνεχείς πτώσεις έναντι του δολαρίου, η Φενέρμπαχτσε των πέντε σερί προκρίσεων σε Final 4 και τριών συμμετοχών σε τελικούς βλέπει τουλάχιστον έναν παίκτη της να κάνει το υπερατλαντικό ταξίδι κάθε καλοκαίρι.

Την Κυριακή έγινε γνωστό ότι Νικολό Μέλι παίρνει το ταλέντο του και μετακομίζει στη Νέα Ορλεάνη με εγγυημένο διετές συμβόλαιο για λογαριασμό των Πέλικανς και χθες (1/7) ήταν η σειρά του Μάρκο Γκούντουριτς ο οποίος θα συνεχίσει την καριέρα του στους Γκρίζλις.

Ο Σέρβος άσος μέτρησε φέτος 9.4 πόντους, 1.9 ριμπάουντ και 2.2 ασίστ μ.ό. σε 36 συμμετοχές στην EuroLeague με τη Φενέρμπαχτσε και όπως αναφέρει το mozzartsport.com, ο Ερυθρός Αστέρας θα λάβει το 20% από την αποζημίωση που θα καταβάλει το Μέμφις στη Φενέρ.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

NBA Τελευταία Νέα