Βαρεζάο: «Όλοι έλεγαν πως η Ελλάδα θα μας κερδίσει με 20-30 πόντους»!

Gazzetta team
Βαρεζάο: «Όλοι έλεγαν πως η Ελλάδα θα μας κερδίσει με 20-30 πόντους»!
Ο Άντερσον Βαρεζάο εξήγησε πως η Ελλάδα δεν ήταν έτοιμη για τον αγώνα με τη Βραζιλία κι εξήγησε πως η «σελεσάο» έπαιξε με καρδιά!

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Βραζιλιάνος πρώην NBAer στη συνέντευξη Τύπου:

«Ξέραμε πως θα είναι δύσκολο και λέγαμε πως ακόμη κι αν μέναμε πίσω με 10-15 πόντους, έπρεπε να συνεχίσουμε την προσπάθεια. Αρχίσαμε καλά, στη δεύτερη περίοδο περάσαμε δύσκολες στιγμές και η Ελλάδα έφτασε στο +17, αλλά συνεχίσαμε να παλεύουμε. Μειώσαμε στους δέκα στο ημίχρονο και ξέραμε πως είχαμε τύχη να το γυρίσουμε. Το κάναμε και με τη Νέα Ζηλανδία στο τρίτο δεκάλεπτο. Πιστεύω πως η Ελλάδα δεν ήταν έτοιμη για μας.

Όλοι έλεγαν πως θα μας κερδίσουν με 20-30 πόντους, αλλά εμείς είχαμε προετοιμαστεί καλά για το Παγκόσμιο Κύπελλο και ξέραμε πως έπρεπε να παίξουμε δυνατά. Κερδίσαμε γιατί παίξαμε με καρδιά. Σίγουρα κάναμε κάποια λάθη, αλλά μείναμε ενωμένοι. Χαίρομαι που κερδίσαμε, νιώθουμε καλά αλλά δεν καταφέραμε τίποτα ακόμη. Αυτό το μήνα θα κλείσω τα 37, κάποιοι μας θεωρούν γέρους, αλλά δουλεύουμε σκληρά για να είμαστε δυνατοί και να συνεχίζουμε. Ίσως έκανα ένα από τα καλύτερα παιχνίδια μου, δεδομένου ότι κερδίσαμε την Ελλάδα ενώ όλοι έλεγαν πως θα μας συντρίψουν. Όποιον κι αν έχεις αντίπαλο, το ματς κρίνεται στο γήπεδο».