5 πράγματα που ξεχωρίσαμε στο νέο Chefi (pics)

Gazzetta team
5 πράγματα που ξεχωρίσαμε στο νέο Chefi (pics)
Yummy γεύσεις, friendly προσωπικό και εντυπωσιακός χώρος. Το Chefi στα προσφέρει όλα!

Στο κέντρο του Χαλανδρίου υπάρχει ένα εστιατόριο που μοιάζει με μια μικρή ζωγραφιά. Έχει παντού δέντρα, έναν όμορφο κήπο και στεγάζεται σε ένα χώρο που άνετα θα μπορούσε να είναι ένα τρομερά καλαίσθητο σπίτι. Ήδη λοιπόν από την πρώτη ματιά, το CHEFI σε έχει κερδίσει. Έπειτα, ανοίγεις την πόρτα, περνάς στο εσωτερικό του, κάθεσαι και ένας νέος κόσμος γεύσεων, μυρωδιών και αισθήσεων ανοίγεται μπροστά σου.

Όσες φορές και να πας στο CHEFI, δεν σου φαίνονται αρκετές. Μπορεί να νομίζετε ότι υπερβάλουμε, αλλά θα το διαπιστώσετε και μόνοι σας. Πηγαίνετε μία φορά και θα μας θυμηθείτε. Και παρακάτω θα καταλάβετε γιατί σας προτρέπουμε να πάτε.

Το Gazzetta.gr σάς παραθέτει 5 λόγους που το CHEFI είναι το πιο must εστιατόριο της πόλης.

Yummy Food για κάθε γούστο

Το πρώτο πράγμα που σε ενδιαφέρει σε ένα εστιατόριο είναι το φαγητό. Και βασικά, το καλό φαγητό. Αυτό είναι κάτι που δεν πρέπει να σε ανησυχεί στο CHEFI. Για να το πούμε και με παραδείγματα.

Ξεκινάς με μια Ανάμεικτη Σαλάτα (ντοματίνια, mozzarella, λιαστή ντομάτα, prosciutto, dressing βασιλικού), συνεχίζεις με μια Αφράτη Τάρτα (λαχανικά, σως πιπεριάς) και ολοκληρώνεις με Χοιρινό Iberico (πατάτες γκρατινέ, μαγιονέζα chipotle, σως γλυκού κρασιού). Αυτή είναι ενδεικτική πρόταση για να δεις πως με τρία μόνο πιάτα μπορείς να γευτείς πολλές και διαφορετικές γεύσεις. Υπάρχει όμως ένα μεγάλο πρόβλημα. Όταν βλέπεις το μενού, θες να τα φας όλα. Και τη Σαλάτα με Καπνιστό Σολομό και το Black Angus Burger και το Κριθαρότο και τη Rib Eye Steak. Βασικά και τα 22 πιάτα που συνθέτουν το μωσαϊκό των ορεκτικών και των κυρίως, θέλεις να τα καταβροχθίσεις.

Γλυκά που θα σε κάνουν να δεις αλλιώς τη λέξη «επιδόρπιο»

Και φυσικά, κάθε εστιατόριο που σέβεται τον εαυτό του έχει υπέροχα πιάτα για επιδόρπιο. Το CHEFI έχει τα καλύτερα! Βασικά, έχει ένα πιάτο που λέγεται Chocolate Orgasm. Μπορείτε να διανοηθείτε τι σημαίνει αυτό. Είναι από μόνο του λόγος για να πας να φας εκεί!

Το πιο friendly προσωπικό της πόλης

Όμορφα πρόσωπα, πηγαία χαμόγελα, ευγένεια, πάθος για εξυπηρέτηση. Αν κάποιος σταχυολογούσε τα συστατικά της επιτυχίας για το προσωπικό ενός εστιατορίου, αρκεί να περάσει μια βόλτα από το CHEFI. Όποια απορία και αν έχετε, θα σας τη λύσει το προσωπικό. Είτε για φαγητό είτε για κρασί είτε για γλυκό. Για οτιδήποτε. Απλώς ρωτήστε. Μην «φοβηθείτε».

Ποικιλία κρασιών και cocktails για να γυρίσεις... με τα πόδια σπίτι

Λευκά, κόκκινα και ροζέ κερασιά, cocktails και special ποτά. Ό,τι και να φας στο CHEFI, μπορείς να το συνοδεύσεις με αυτό που θα σου προτείνει ο σομελιέ. Πρωτότυποι και τολμηροί συνδυασμοί για όλα τα γούστα και για όλα τα πιάτα, με έναν σχεδόν ατελείωτο κατάλογο κρασιών!

Εντυπωσιακός χώρος και ένας κήπος που θες να τον αγκαλιάσεις

Δύο ακόμα μεγάλα «όπλα» του CHEFI είναι ο άνετος εσωτερικός του χώρος και ο πανέμορφος κήπος του. Γάμοι, βαφτίσια, εκδηλώσεις, εταιρικά parties, όλα μπορούν να συμβούν στον φιλόξενο χώρο του CHEFI! Και μπορεί ακόμα να βρισκόμαστε στην καρδιά του Χειμώνα, αλλά σας το λέμε από τώρα να το προγραμματίσετε: Όταν έρθει η Άνοιξη και ο καιρός ζεστάνει, τότε σίγουρα να πάτε στον κήπο του CHEFI. Δεν θα πιστεύετε ότι υπάρχει τέτοια όαση στην καρδιά του Χαλανδρίου!

*To Chefi είναι ανοικτό και κάθε Παρασκευή, Σάββατο και Κυριακή μεσημέρι από τις 13:00

CHEFI The Restaurant:

Περικλέους 31, Χαλάνδρι

Κρατήσεις: τηλ. 2106815774 / E-mail: [email protected]

Website: www.chefi.gr

Facebook: CHEFI

Instagram: chefi_restaurant