Eurovision 2019: Στην 21η θέση η Ντούσκα, πρώτη η Ολλανδία (vids)

Gazzetta team
Eurovision 2019: Στην 21η θέση η Ντούσκα, πρώτη η Ολλανδία (vids)
Η Ολλανδία ήταν το απόλυτο φαβορί κι αναδείχθηκε η μεγάλη νικήτρια της Eurovision 2019 που διεξήχθη στο Τελ Αβίβ! Η Κατερίνα Ντούσκα έμεινε στην 21η θέση, ενώ η Τάμτα τερμάτισε στην 15η θέση με την Κύπρο.

Η Ολλανδία με τον Duncan Laurence και το τραγούδι «Arcade» των Wouter Hardy, Duncan Laurence και Joel Sjoo και με 492 βαθμούς κέρδισε τον 64ο διαγωνισμό της Eurovision και θα είναι η χώρα που θα φιλοξενήσει τον διαγωνισμό του 2020.

Τη δεύτερη θέση κατέλαβε η Ιταλία με 465 βαθμούς και την τρίτη θέση η Ρωσία με 369 βαθμούς. Η Νορβηγία αν και κέρδισε τους τηλεθεατές με 291 βαθμούς δεν κατάφερε να πλασαριστεί στις πρώτες θέσεις καθώς είχε πολύ χαμηλή βαθμολογία από τις κριτικές επιτροπές.

Το «Better Love» της Κατερίνας Ντούσκα συγκέντρωσε χαμηλή βαθμολογία και τερμάτισε στην 21η θέση.

Το «Replay» της Τάμτα από την άλλη χάρισε την 15η θέση στην Κύπρο.

Την παράσταση, πάντως, κατάφερε να κλέψει ξανά η Ελένη Φουρέιρα! Ο χορός της... ξεσήκωσε ολόκληρη την αρένα κι όλοι μιλούν για το πιο sexy κορμάκι.

Η παγκόσμια ποπ σταρ ερμήνευσε τη διαχρονική επιτυχία της «Like a Prayer», που φέτος συμπλήρωσε 30 χρόνια από την ημερομηνία κυκλοφορία, και το νέο της single «Future» που συμπεριλαμβάνεται στο νέο της πολυαναμενόμενο άλμπουμ με τίτλο «MADAME X», το οποίο θα κυκλοφορήσει στις 14 Ιουνίου.

Από την άλλη κατά τη διάρκεια της βαθμολογίας η αποστολή της Ισλανδίας κέρδισε το... χειροκρότημα των θεατών όταν σήκωσε πανό για την Παλαιστίνη! Ο σκηνοθέτης από την άλλη, άλλαξε πλάνο όσο πιο γρήγορα γινόταν.

Η τελική βαθμολογία