Γράψε το τραγούδι του καλοκαιρού με το Ούζο Πλωμαρίου και την Πέννυ Μπαλτατζή (vids)

Gazzetta team
Γράψε το τραγούδι του καλοκαιρού με το Ούζο Πλωμαρίου και την Πέννυ Μπαλτατζή (vids)
Δοκίμασε την καλλιτεχνική φλέβα που σίγουρα διαθέτεις και τόλμησέ το.

Το Ούζο Πλωμαρίου εμπνέεται από την επιτυχημένη καμπάνια του «Ραντεβού στον Ήλιο» και για πρώτη φορά δημιουργεί το τραγούδι του καλοκαιριού με την Πέννυ Μπαλτατζή στη μουσική και τους φίλους του Ούζου Πλωμαρίου στους στίχους. Τίτλος του, τι άλλο; «Ραντεβού στον Ήλιο». Και πως θα μπορούσε να απογειωθεί αυτό το Ραντεβού; Μα με μουσική, με ένα τραγούδι που θα το έχει γράψει η ίδια η παρέα! Ένα αισιόδοξο, καλοκαιρινό τραγούδι γεμάτο ήλιο και συναισθήματα που μας παρακινεί να χαρούμε τη ζωή και να τραγουδήσουμε, παρέα με τους αγαπημένους μας και το Ούζο Πλωμαρίου Ισιδώρου Αρβανίτου: το απόλυτο καλοκαιρινό απόσταγμα της παρέας που μας φέρνει όλο και πιο κοντά στην πιο fun εποχή του χρόνου.

Mπες τώρα στο www.rantevoustonilio.gr, εμπνεύσου, βάλε φαντασία, γράψε στίχους και γίνε ο δημιουργός της πιο ανατρεπτικής καλοκαιρινής πρότασης από το Ούζο Πλωμαρίου. Όμως προσοχή: Το τραγούδι «Ραντεβού στον Ήλιο» δεν μοιάζει με κανένα άλλο! Δεν είναι disco, δεν είναι rap ή hip-hop.

Δοκιμάστε την τύχη σας και το ταλέντο σας! Κάθε μέρα φτάνουν και καλύτεροι στίχοι… συνεχίστε να στέλνετε για να γίνει το «Ραντεβού στον Ήλιο» πραγματικότητα!

Οι καλύτεροι στιχουργοί θα κερδίσουν προσκλήσεις για τους ίδιους και την παρέα τους για ένα αξέχαστο καλοκαιρινό party με πολλές εκπλήξεις, μουσικές, μεζέδες και φυσικά Ούζο Πλωμαρίου.

Γίνε ο πρωταγωνιστής του video clip που θα γυριστεί στο party στο πλευρό της Πέννυς Μπαλτατζή και δεις το όνομά σου να φιγουράρει δίπλα στα ονόματα των δημιουργών του τραγουδιού του καλοκαιριού! Εμπνεύσου από το τραγούδι «Ραντεβού στον Ήλιο» και ζήσε την πιο δημιουργική, καλοκαιρινή μουσική εμπειρία.

Όταν το ραντεβού είναι στον ήλιο, το καλοκαίρι γίνεται τραγούδι. #rantevoustonilio #ouzoplomari #penny_baltatzi

www.rantevoustonilio.gr www.ouzoplomari.gr