ΑΕΚ: Ενός λεπτού σιγή με την Λαμία, Αγιασμός αύριο στα Σπάτα!

Γιώργος Τσακίρης
ΑΕΚ: Ενός λεπτού σιγή με την Λαμία, Αγιασμός αύριο στα Σπάτα!

bet365

Δεκτό το αίτημα της Α.Ε.Κ. με αφορμή την Ημέρα Εθνικής Μνήμης της Γενοκτονίας - Καλύτερα πάνε Μάνταλος και Ολιβέιρα που είναι εκτός φυσικά από το ματς της Κυριακής

Όπως αναμενόταν να συμβεί το αίτημα της ΠΑΕ ΑΕΚ, να τηρηθεί ενός λεπτού σιγή στην αναμέτρησή της με αντίπαλο την Λαμία την Κυριακή (19:15), έγινε δεκτό από τη Σούπερ Λίγκα αφού αφορά άλλωστε την Ημέρα Εθνικής Μνήμης της Γενοκτονίας των Ελλήνων της Μικράς Ασίας...

Θυμίζουμε ότι για το συγκεκριμένο ματς δεν υπολογίζεται ούτε ο Ολιβέιρα, αλλά ούτε και ο Μάνταλος, οι οποίοι ακολούθησαν ατομικό πρόγραμμα για μια ακόμη φορά. Τα μαντάτα βέβαια και για τους δυο είναι μάλλον ευχάριστα. Κι αυτό διότι ο αρχηγός της ΑΕΚ πάει πολύ καλά και μετράει ανάποδα για την επιστροφή του σε φουλ ρυθμούς εκγύμνασης.

Σε ότι αφορά στον Πορτογάλο φορ, σύμφωνα με τις πληροφορίες που υπάρχουν, κάθε μέρα που περνάει ο ίδιος αισθάνεται πολύ καλύτερα, ο οργανισμός του ανταποκρίνεται καλύτερα από το αναμενόμενο και αυτό επιβεβαιώνεται από το γεγονός ότι ξεκίνησε στο προπονητικό κέντρο των Σπατών τρέξιμο πολύ νωρίτερα απ' ότι αναμενόταν.

Αύριο η προπόνηση είναι προγραμματισμένη για τις 17:30 και πριν την έναρξή της θα πραγματοποιηθεί στα Σπάτα αγιασμός από τον Σεβασμιότατο Μητροπολίτη Μεσογαίας και Λαυρεωτικής Νικόλαο.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα