Τελευταία προσπάθεια για Ριζούπολη ο Απόλλων Σμύρνης

Τελευταία προσπάθεια για Ριζούπολη ο Απόλλων Σμύρνης

bet365

Την Τετάρτη (20/7) θα γίνει μια τελευταία προσπάθεια από την πλευρά της ΠΑΕ Απόλλων Σμύρνης, ώστε να βρεθεί η «χρυσή τομή» για το γηπεδικό.

Η ΠΑΕ Απόλλων Σμύρνης πριν λίγες μέρες ζήτησε από τον Ερασιτέχνη την εκχώρηση της Ριζούπολης για την επόμενη 10ετία, με σκοπό να εξελίξει τις συνθήκες εργασίας των παικτών και του ποδοσφαιρικού τμήματος.

Η συζήτηση όμως έπεσε στο κενό μιας κι οι απαιτήσεις του Ερασιτέχνη ήταν παράλογες και έτσι θα γίνει νέα προσπάθεια αύριο, ώστε να λυθεί αυτό το πρόβλημα. Επίσης, μέσα στις επόμενες μέρες θα γίνει γνωστό το προπονητικό κέντρο που θα φιλοξενήσει την ομάδα φέτος.

Η σχετική ενημέρωση της ΠΑΕ:

«Η ΠΑΕ Απόλλων Σμύρνης ενημερώνει ότι αύριο Τετάρτη θα γίνει η τελευταία προσπάθεια εξεύρεσης λύσης του προβλήματος που αφορά το γήπεδο της Ριζούπολης. Η συνάντηση έχει προγραμματιστεί στα γραφεία του Ερασιτέχνη. Η ΠΑΕ ζήτησε από το Ερασιτέχνη να παρευρεθεί ολιγομελής αντιπροσωπεία των παλαίμαχων ποδοσφαιριστών και των φιλάθλων της.

Επειδή η ΠΑΕ ανεξάρτητα από το αποτέλεσμα των συνομιλιών δεν προτίθεται να ενημερώσει γι’ αυτό μέσω του Τύπου -και αυτό διότι θέλει να αποφύγει τον διχασμό των φιλάθλων και δεν επιθυμεί να μεταφερθούν προβλήματα εσωτερικά της οικογενείας του Απόλλωνα σε πανελλήνια εμβέλεια, κάτι που δυσφημεί τελικά τον ίδιο τον Απόλλωνα- ζητάει να υπάρξει απευθείας ενημέρωση από τους ίδιους του φορείς που θα συμμετάσχουν στη συζήτηση.

Παράλληλα τις επόμενες ημέρες αναμένεται να οριστικοποιηθεί το κλείσιμο του γηπέδου που θα στεγάσει τις ακαδημίες καθώς και το προπονητικό κέντρο, στο οποίο θα γίνονται οι προπονήσεις των ποδοσφαιριστών μας.»

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

FOOTBALL LEAGUE Τελευταία Νέα