Ολυμπιακός: Δεύτερη νίκη για την Πλζεν

Ολυμπιακός: Δεύτερη νίκη για την Πλζεν

Gazzetta team
Ολυμπιακός: Δεύτερη νίκη για την Πλζεν

bet365

Η Πλζεν επικράτησε 2-1 της Λίμπερετς, πέτυχε τη δεύτερη νίκη στο πρωτάθλημα και υποδέχεται με ανεβασμένη ψυχολογία τον Ολυμπιακό.

Μπορεί σε δεύτερο σερί ματς η Πλζεν να μην εντυπωσίασε, ωστόσο πήρε αυτό που ήθελε, επικράτησε 2-1 της Λίμπερετς εκτός και πανηγύρισε ακόμα μια νίκη. Η ομάδα του Βρμπα δεν έχει βρει ακόμα ρυθμό, ωστόσο έδειξε δυνατή στα στημένα, μιας και από κόρνερ προήλθαν και τα δυο τέρματα. Η Πλζεν είχε την πρωτοβουλία από το πρώτο λεπτό, αλλά η Λίμπερετς ήταν αυτή που έγινε πιο απειλητική κυρίως από τον άξονα. Πλήγμα για την Πλζεν ο τραυματισμός του δεξιού μπακ, Ρέζνικ στο 10ο λεπτό. Ωστόσο, οι γηπεδούχοι δεν μπόρεσαν να εκμεταλλευθούν τις αδυναμίες της αντιπάλου. Στο 57' ο Πέρνιτσα πέτυχε το 1-0 με κεφαλιά και στο 70' Κόπιτς σημείωσε το 2-0 με δυνατό σουτ. Το μόνο που κατάφερε η Λίμπερετς ήταν να μειώσει σε 2-1 με τον Μούσα.
Αμφίβολος ο Ρέζνικ
Ο Ρέζνικ τραυματίστηκε, έγινε αμέσως αλλαγή και το πρωί της Κυριακής θα υποβληθεί σε εξετάσεις. Ο δεξιός μπακ της Πλζεν είναι αμφίβολος για το ματς με τον Ολυμπιακό, ωστόσο όλα θα ξεκαθαρίσουν τις επόμενες ώρες.

Βικτόρια Πλζεν: Χρούσκα, Ρέζνικ (10' Χάβελ), Πέρνιτσα, Μπράμπετς, Χλούσεκ, Χροσόβσκι, Κάλβακ, Τσέρμακ (87’ Μίχαλικ), Καγιάμπα, Κόπιτς, Κρμέντσικ (81' Τσόρι).

Η εικόνα ίσως περιέχει: 12 άτομα, κείμενο

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα