Το πρόγραμμα «Πάσα στα θρανία» στα Γρεβενά

Δημήτρης Τομαράς
Το πρόγραμμα «Πάσα στα θρανία» στα Γρεβενά

bet365

Πάνω από 300 μαθητές και μαθήτριες της 5ης & 6ης τάξης, από όλα τα Δημοτικά της πόλης των Γρεβενών, συγκεντρώθηκαν στο αμφιθέατρο του 4ου & 5ου Δημοτικού, για να συμμετάσχουν στο πρόγραμμα «Πάσα στα θρανία».
Οι πρωταθλητές Ευρώπης 2004 Θοδωρής Ζαγοράκης και Φάνης Κατεργιαννάκης, αναφέρθηκαν σε θέματα διατροφής, άσκησης, ψυχολογίας, καθώς επίσης στην κοινωνική διάσταση του ποδοσφαίρου, ενώ στο τέλος της παρουσίασης μοίρασαν στους μαθητές αναμνηστικά δώρα της Ομοσπονδίας και αυτόγραφα. Στην εκδήλωση συμμετείχαν, επίσης, οι εκπαιδευτές futsal Στέφανος Σοϊλεμές και Γιώργος Βασσάλος, ο προπονητής Εθνικών Ομάδων Γυναικών Γιώργος Παπακώστας και ο πρόεδρος της τοπικής ΕΠΣ, Δημοσθένης Κουπτσίδης.
Το «Πάσα στα θρανία» είναι το πρώτο εγκεκριμένο σχολικό πρόγραμμα από το Υπουργείο Παιδείας που εκπονείται από την ΕΠΟ. Υλοποιείται σε συνεργασία με το εκπαιδευτικό προσωπικό και τους τοπικούς ποδοσφαιρικούς φορείς. Αποτελεί μέρος του συνολικού εξαετούς αναπτυξιακού πλάνου της Ομοσπονδίας «Μπάλα παντού».
 

Τελευταία Νέα