Μπακάκης: Πρέπει να φτιάξουμε μέταλλο νικητή!

Βασίλης Τσίγκας
Μπακάκης: Πρέπει να φτιάξουμε μέταλλο νικητή!

bet365

Για μια εθνική Ελλάδος που θα πρέπει να αρχίσει ξανά να συνηθίζει στις νίκες, μίλησε ο Μιχάλης Μπακάκης που εκπροσώπησε τους διεθνείς. ΑΡΜΕΝΙΑ, αποστολή: ΒΑΣΙΛΗΣ ΤΣΙΓΚΑΣ

Προκριματικά Euro 2020 με ακόμα καλύτερες αποδόσεις. |21+

Αναλυτικά τα όσα είπε ο διεθνής άσος της ΑΕΚ έχουν ως εξής:

-Πήρε η Ελλάδα μαθήματα από πρώτο ματς;

Έχουμε μελετήσει το αποτέλεσμα και πώς παίξαμε στο πρώτο παιχνίδι. Είμαστε προετοιμασμένοι, όμως το πιο σημαντικό είναι το πώς θα παίξουμε εμείς, δεν θα κοιτάξουμε την Αρμενία. Αν παίξουμε όπως μπορούμε, θα πάρουμε το αποτέλεσμα.

-Πώς νιώθετε χωρίς τους βασικούς παίκτες σας;

Είναι απόφαση του προπονητή ποιους θα καλέσει. Είδατε στα τελευταία δύο παιχνίδια ότι είχαμε καλή εμφάνιση. Όποιος είναι εδώ, είναι αναγκασμένος να δίνει το 100% και με σκληρή δουλειά, θα έρθει το αποτέλεσμα.

-Τι άλλαξε ο καινούργιος προπονητής;

Ο προπονητής έχει βάλει κάποιους κανόνες, έχει περάσει νέο πλάνο και όλοι προσπαθούμε να το τηρούμε κατά γράμμα. Έχοντας διάθεση και δίψα, μπορούμε να κάνουμε όμορφα πράγματα και όλοι είμαστε αποφασισμένοι να πάρουμε νίκες.

-Ποιο είναι το στοιχείο που σας έμεινε από τα παιχνίδια του Οκτωβρίου;

Όλα τα παιδιά δίνουν τοι 100%, υπάρχει πολύ καλό κλίμα. Όλοι κοιτούν την ομάδα, κανένας το εγώ. Αυτό θέλουμε να συνεχίσουμε να κάνουμε, είμαστε αισιόδοξοι και όλοι είμαστε αποφασισμένοι να δώσουμε τα πάντα.

-Από εδώ ξεκίνησε το έπος της Πορτογαλίας. Και από εδώ πιστεύεις θα ξεκινήσει η πορεία για το Κατάρ;

Όταν ξεκινήσαμε με τον καινούργιο προπονητή, είπαμε ότι κάναμε καινούργια αρχή. Ξέρουμε ότι αδικήσαμε τους εαυτούς μας. Μπορούμε να κάνουμε καλά πράγματα. Μπορεί να μην έχουμε βαθμολογικό κίνητρο, όμως όλοι θέλουμε να πάρουμε τη νίκη σε όλα τα παιχνίδια που απομένουν.

-Η συνήθεια στις νίκες μπορεί να μας βγάλει από τη συνήθεια στις ήττες;

Πρέπει να φτιάξουμε μέταλλο νικητή. Θέλουμε συνέχεια για να δείξουμε ότι δεν ήταν τυχαία. Έχουμε αλλάξει στυλ και υπάρχει ποιότητα και ποδοσφαιριστές για να το υπηρετήσουμε. Είμαι σίγουρος ότι θα φανεί αυτό και στα επόμενα παιχνίδια.

-Με Ρανιέρι είχαμε καταστροφικά αποτελέσματα όταν πήγαμε να παίξουμε πιο επιθετικά. Τι διαφορά υπάρχει τώρα;

Όπως είδατε, μπορούμε να αλλάξουμε στυλ. Έχουμε ποιοτικούς ποδοσφαιριστές μπροστά και την άμυνα δεν τη φτιάχνουν μόνοι οι 4 πίσω, αλλά όλοι. Μπορούμε να παίξουμε επιθετικό ποδόσφαιρο, θέλουμε να το κάνουμε και μπορούμε να τα καταφέρουμε.

-Τι σου άρεσε από τα δύο παιχνίδια του Οκτωβρίου;

Όλα τα παιδιά στηρίζαμε ο ένας τον άλλον. Είμαι σίγουρος ότι με το κλίμα που υπάρχει θα συνεχίσουν να υπάρχουν καλά αποτελέσματα.

 

ΠΡΟΚΡΙΜΑΤΙΚΑ EURO Τελευταία Νέα