Από την Σπάρτη στη Ζούλτε Βάρεγκεμ ο Καινούργιος!

Από την Σπάρτη στη Ζούλτε Βάρεγκεμ ο Καινούργιος!

bet365

Σύμφωνα με πληροφορίες του gazzetta.gr, ο πρώην αριστερός μπακ/χαφ της Σπάρτης, Νίκος Καινούργιος βρίσκεται στο Βέλγιο για να υπογράψει συμβόλαιο συνεργασίας με την Ζούλτε Βάρεγκεμ!

Ο 20χρονος ποδοσφαιριστής, ο οποίος ολοκλήρωσε την σεζόν στην Σπάρτη (σ.σ.: υποβιβάστηκε στη Γ΄ Εθνική), δοκιμάστηκε το προηγούμενο διάστημα από τον βελγικό σύλλογο αφήνοντας εξαιρετικές εντυπώσεις. O τεχνικός της Ζούλτε Βάρεγκεμ, Φράνκι Ντουρί εισηγήθηκε την απόκτηση του Καινούργιου που ετοιμάζεται για το μεγάλο άλμα της καριέρας του από την ελληνική Football League στη μεγάλη κατηγορία του βελγικού ποδοσφαίρου.

Ο ύψους 1.88 αριστερός μπακ/χαφ, ολοκλήρωσε την σεζόν στην ομάδα της Λακωνίας παίζοντας ως επιθετικός με τον Κριστόφ Βαζέχα να τον καθιερώνει στο αρχικό σχήμα της Σπάρτης. Συνολικά φόρεσε τη φανέλα του ελληνικού συλλόγου σε 25 ματς πρωταθλήματος πετυχαίνοντας 4 γκολ.

Αξίζει να σημειωθεί πως ο Καινούργιος είχε συμπαίκτη τον Ντίνο Μαυροπάνο στην U20 του ΠΑΣ Γιάννινα, ενώ εντύπωση προκαλεί το γεγονός πως καμία ομάδα της Super League δεν ασχολήθηκε με την περίπτωση του!

Ο ατζέντης του, Απόστολος Μπακάλης, ήταν ο άνθρωπος που διέγνωσε το ταλέντο του Καινούργιου με τους Βέλγους να πείθονται για την αξία του τελευταίου και να προχωρούν σε μια ασυνήθιστη κίνηση, καθώς ο νεαρός ποδοσφαιριστής έχει καταγράψει μια σεζόν στην Γ΄ Εθνική με τον Αήττητο Σπατών και μια στη Football League με την Σπάρτη!

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα