«Κόλλησε» με την Δόξα ο Απόλλων Λάρισας, ανάσαναν τα Τρίκαλα (vid)

Gazzetta team
«Κόλλησε» με την Δόξα ο Απόλλων Λάρισας, ανάσαναν τα Τρίκαλα (vid)

bet365

Η Δόξα Δράμας κράτησε τον Απόλλωνα Λάρισας στο 0-0 και του έκοψε την... φόρα ανόδου που είχε. Ισοπαλία σε Πάτρα και Σπάτα, νίκη - ανάσα με 2-0 για τα Τρίκαλα.

Απόλλων Λάρισας - Δόξα Δράμας 0-0

Σε έναν κακό ποιοτικά παιχνίδι, ο Απόλλων Λάρισας δεν τα κατάφερε απέναντι στην Δόξα Δράμας μένοντας στο 0-0, επιτρέποντας στους διώκτες της να την πλησιάσουν σε απόσταση αναπνοής.

Το πρώτο 45λεπτο, δεν είχε κάποια ιδιαίτερα καλή στιγμή για τις δύο ομάδες και το 0-0 έμεινε ως φυσικό επόμενο. Αντίθετα, στην επανάληψη, είχαμε μια μεγάλη ευκαιρία για τον Απόλλωνα Πόντου όταν ο Λούκας Ράμος έκανε ένα πολύ καλό σουτ και ο Μένκα παραχώρησε κόρνερ. Άλλη καλή στιγμή δεν είχαμε στο παιχνίδι και το 0-0 έμεινε μέχρι τέλους.

Ακόμα μεγαλύτερες αποδόσεις στον μεγάλο τελικό Ρίβερ – Μπόκα από το νέο Pamestoixima.gr.

ΑΠΟΛΛΩΝ ΛΑΡΙΣΑΣ (Μαρσέλο Τροΐζι): Μαντζάρης, Σκούπρα, Κουρτεσιώτης, Κοντοές, Σουλιώτης, Χατζής, Λούκας Ράμος, Τασιούλης (87' Γαρυφαλλόπουλος), Μαρκολίνο (73' Λίταινας), Πολέτο, Λουκάο.

ΔΟΞΑ ΔΡΑΜΑΣ (Στάικος Βεργέτης): Μένκα, Πεταυράκης (74' Κρητικός, 82' Ανδρέου), Ρουγκάλας, Καψάλης, Μακρής, Πατράλης, Ριζογιάννης, Μάρτινς, Μπαϊκαρά, Πέρεθ (75' Σιώπης), Κουσκουνάς.

Τρίκαλα - Ηρόδοτος 2-0

Σημαντικό τρίποντο πήραν τα Τρίκαλα απέναντι στον Ηρόδοτο. Η ομάδα των Τρικάλων επικράτησε 2-0 των Κρητικών και πήρε ανάσα, πιάνοντας τους υπόλοιπους στην ουρά της βαθμολογίας με 6 βαθμούς.

Το σκορ άνοιξε στο 11' ο Συμελίδης, με τα Τρίκαλα να είναι ανώτερα σε όλο το παιχνίδι και να φτάνουν και σε δεύτερο τέρμα στο 36' με τον Σταματάκο. Στην επανάληψη ο Ηρόδοτος ανέβηκε και έψαξε το γκολ που θα τον έβαζε και πάλι στην αναμέτρηση, χωρίς αποτέλεσμα. Κάπως έτσι, τα Τρίκαλα πήραν τη νίκη κι κατάφεραν να πανηγυρίσουν το δεύτερο τρίποντό τους στο πρωτάθλημα.

ΤΡΙΚΑΛΑ (Θωμάς Γράφας): Ταΐρης, Πάνος, Νιάρος, Γκότοβος, Συριόπουλος, Τσιάρας, Γιουκαρής (86' Κούλπας), Γκουγκούδης (67’ Ράντι), Τριανταφυλλάκος, Συμελίδης, Σταματάκος (77’ Καπός).

ΗΡΟΔΟΤΟΣ (Αρμάντο Φουτσίνι): Κασμερίδης, Προβυδάκης (8’ Αυγενικού), Μπάμπης, Φραγκουλάκης, Αργκιλέσι (75’ Κονέ), Μασάδο, Κασαπάκης, Γιαλούσης, Δαμιανάκης (46’ Σμυρλής), Κωνσταντινίδης, Κανδηλάκης

Παναχαϊκή - Απόλλων Πόντου 1-1

Στο φινάλε κατάφερε να σώσει τον βαθμό η Παναχαϊκή απέναντι στον Απόλλωνα Πόντου, ισοφαρίζοντας σε 1-1.

Το πρώτο ημίχρονο δεν είχε πολλές φάσεις και κύλησε ήρεμα με το 0-0 να μένει, στην επανάληψη όμως οι φιλοξενούμενοι κατάφεραν να... παγώσουν την Πάτρα! Συγκεκριμένα, στο 61' ο Σουντουρά με σουτ έξω από την περιοχή έστειλε την μπάλα στα δίχτυα για το 0-1.

Η πίεση της Παναχαϊκής από εκείνη την στιγμή κι έπειτα αυξήθηκε πολύ με τους Πατρινούς να φτάνουν τελικά στο γκολ της ισοφάρισης στο 85'. Τότε ο Λουμπαρδέας έπιασε ένα σουτ μέσα από την περιοχή κάνοντας το 1-1 και δίνοντας τον βαθμό στην Παναχαϊκή.

ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ (Σωκράτης Οφρυδόπουλος): Καπούταγλης, Ντάσιος, Σταμόπουλος, Τσελεπίδης, Λουμπαρδέας, Αργυρόπουλος (78' Μουστακόπουλος), Φουρλάνος (70' Μπαστακός), Ελευθεριάδης, Κολ, Κυνηγόπουλος (62' Καρατσανάκοφ), Μωραΐτης.

ΑΠΟΛΛΩΝ ΠΟΝΤΟΥ (Δημήτρης Καλαϊτζίδης): Θεοδωρόπουλος, Αμαραντίδης, Θεολόγου, Σαμαράς, Τσουμάνης, Σουντουρά, Σπόλιαριτς, Πουρτουλίδης (46' Δημητριάδης), Καλαϊτζίδης, Κυβελίδης, Ολαϊτάν (88' Δαλιανόπουλος).

Αήττητος Σπατών - Σπάρτη 0-0

Όλα στο μηδέν έμειναν στα Σπάτα, όπου Αήττητος και Σπάρτη ήρθαν ισόπαλοι χωρίς τέρματα σε ένα παιχνίδι που δεν διεκδικεί δάφνες ποιότητας.

Οι ευκαιρίες ήταν ελάχιστες έως ανύπαρκτες και στα δύο ημίχρονα με το 0-0 να μην αλλάζει και να είναι πέρα ως πέρα δίκαιο.

ΑΗΤΤΗΤΟΣ ΣΠΑΤΩΝ (Απόστολος Χαραλαμπίδης): Κοκκαλάς, Σπυρόπουλος, Χριστοφιλέας, Μάγκας, Κολλαράς, Ηρακλής, Σταματάκης (59' Καλογέρης), Γροντής, Κατσικογιάννης (77' Λάμπρου), Χατζηιωαννίδης (85' Κατσέρης), Μαρουκάκης.
ΣΠΑΡΤΗ (Αντρέι Τσερνίσοφ): Πάντος, Καλούσης (25' Αρώνης), Φραγκούλης, Κολτσίδας, Βλάχος, Τιεντσέ, Κωνσταντινόπουλος, Παυλής (59' Καινούργιος), Στογιάνοβιτς, Βλαχομήτρος, Μαντζίρης.

 

FOOTBALL LEAGUE Τελευταία Νέα