ΝΠΣ Βόλος - Κέρκυρα 2-1

Νίκος Μαρούδας
ΝΠΣ Βόλος - Κέρκυρα 2-1

bet365

Σε ένα συναρπαστικό δεύτερο ημίχρονο, ο Βόλος αν και βρέθηκε πίσω στο σκορ από την Κέρκυρα, τελικά επικράτησε 2-1 κι έκανε ένα τεράστιο βήμα για άνοδο στη Super League!

Ίσως το μεγαλύτερο βήμα για άνοδο στη Super League έκανε ο Βόλος, που επικράτησε με ανατροπή της Κέρκυρας 2-1 την Κυριακή στο ντέρμπι της αγωνιστικής στη Football League.

Το πρώτο ημίχρονο δεν είχε πολλές φάσεις, με τους γηπεδούχους να απειλούν με τον Ηλιόπουλο στο 34', ενώ οι φιλοξενούμενοι απείλησαν στο 45' με ένα σουτ του Τουράμ που έσωσε ο Καραγκιολίδης.

Βwin – Πλέον μπορείς να συνδυάζεις πολλές αγορές σε ένα στοίχημα από τον ίδιο αγώνα! (21+).

Στην επανάληψη όμως είχαμε μια πραγματική ματσάρα. Στο 66' οι «Φαίακες», κέρδισαν πέναλτι όταν ο Δημόπουλος ανέτρεψε τον Σιατραβάνη με τον ρέφερι σωστά να δείχνει την άσπρη βούλα. Ο Κόντος ανέλαβε την εκτέλεση κι έστειλε την μπάλα στα δίχτυα για το 0-1. Από εκεί και πέρα η Κέρκυρα προσπάθησε να κρατήσει αυτό το σημαντικό εκτός έδρας τρίποντο δίνοντας τεράστια προσοχή στα μετόπισθεν.

Από την άλλη ο Βόλος ανέβηκε και έκλεισε την ομάδα του Ιονίου στην περιοχή της χωρίς να απειλεί... Ωστόσο, στο 82' ο Πέντα έπιασε ένα τρομερό σουτ με την μπάλα να πηγαίνει στο αριστερό δοκάρι και στα δίχτυα του Κουτζαβασίλη για το 1-1. Η ολική ανατροπή για τον Βόλο, έγινε στο 88', όταν ο Πίτου Γκαρσία σούταρε, η μπάλα έφτασε στον Μάντζη κι αυτός με σουτ νίκησε τον Κουτζαβασίλη για το 2-1.

Με αυτή τη νίκη, ο Βόλος έφτασε τους 28 βαθμούς και πλέον βρίσκεται στο +8 από τον δεύτερο Απόλλωνα Λάρισας και στο +9 από τον τρίτο Πλατανιά, ενώ η Κέρκυρα ακολουθεί στο -11 με 17 βαθμούς.

Οι συνθέσεις:

ΒΟΛΟΣ (Χουάν Φεράντο): Καραγκιολίδης, Ντεντάκης, Γκαλίτσιος, Δημόπουλος, Ουνγιαλίδης, Καμπαγιέρο (71' Πίσπας), Πίτου Γκαρσία, Ηλιόπουλος (75' Φράγκος), Πέντα (90' Ενγκουέμ), Κότο, Μάντζης.

ΚΕΡΚΥΡΑ (Δημήτρης Σπανός): Κουτζαβασίλης, Σανδραβέλης (91' Βίλα), Κούρος, Σπίνουλας, Ιωάννου, Λινάρδος, Ν. Κρητικός (55' Μότα), Κόντος, Ζορμπάς, Τουράμ, Σιατραβάνης (77' Βέρτζος).

 

FOOTBALL LEAGUE Τελευταία Νέα