Σπάρτη - Ηρόδοτος 3-0

Gazzetta team
Σπάρτη - Ηρόδοτος 3-0

bet365

Πάνω από την ζώνη του υποβιβασμού βρίσκεται πλέον η Σπάρτη που επικράτησε 3-0 του Ηρόδοτου...

Εύκολο μεσημέρι είχε η Σπάρτη απέναντι στον Ηρόδοτο, τον οποίο και κέρδισε με 3-0 ξεκολλώντας από την ζώνη του υποβιβασμού για πρώτη φορά!

Το σκορ άνοιξε ο Καινούργιος στο 38', μετά από γύρισμα του Νάτση, με το γκολ αυτό να είναι και η μοναδική αξιόλογη φάση στο πρώτο ημίχρονο.

0% Γκανιότα* & Συναρπαστικά Ειδικά Στοιχήματα στη Novibet * Αφορά την επιλογή «Νικητής Αγώνα» σε επιλεγμένα παιχνίδια πριν την έναρξη''.

Στην επανάληψη οι γηπεδούχοι πάτησαν για τα καλά γκάζι και στο 55' ο Βλαχομήτρος με κεφαλιά έστειλε την μπάλα στα δίχτυα, με τον Νάτση να κάνει δεύτερη ασίστ στο ματς. Ο σκόρερ του δεύτερου τέρματος, έγινε δημιουργός στο 80' και έστρωσε στον Καινούργιο ο οποίος σούταρε και σκόραρε το 3-0, πετυχαίνοντας και το δεύτερο προσωπικό του τέρμα.

Οι συνθέσεις:

ΣΠΑΡΤΗ (Αντρέι Τσερνίσοφ): Πάντος, Αρώνης, Φραγκούλης, Κολτσίδας, Καλούσης, Παυλής, Κωνσταντινόπουλος, Νάτσης (76' Κοζάκης), Βλαχομήτρος, Καινούργιος, Καψάσκης (46' Ζαχαριουδάκης)

ΗΡΟΔΟΤΟΣ (Αρμάντο Φουτσίνι): Τσιλιγγίρης, Χατζηλιάδης, Γραικός, Δαμιανάκης (79' Σιαλμάς), Κανδηλάκης, Αργκιλέσι, Κασαπάκης, Φραγκουλάκης (83’ Κλινάκης), Φουκαράκης (70' Αμαραντίδης), Κονέ, Νύκταρης

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

FOOTBALL LEAGUE Τελευταία Νέα