Ο Βόλος συνεχίζει να... καλπάζει για Super League!

Gazzetta team
Ο Βόλος συνεχίζει να... καλπάζει για Super League!

bet365

Τα βρήκε σκούρα, αλλά επικράτησε της Παναχαϊκής ο Βόλος με 2-1 και συνεχίζει να... καλπάζει για Super League! Νίκες για Δόξα Δράμας, Απόλλων Πόντου και ΑΟΧ Κισσαμικό.

Παρέμεινε…τρένο στο τέλος ο Βόλος!

Με γκολ του Μάντζη στο 89’ ο Βόλος πήρε την έκτη συνεχόμενη νίκη του στη Football League, επικρατώντας της Παναχαϊκής με 2-1 και παραμένοντας στην κορυφή της βαθμολογίας. Από νωρίς (15’) οι γηπεδούχοι πήραν το προβάδισμα με τον Γκαλίτσιο, ωστόσο οι φιλοξενούμενοι βρήκαν τον τρόπο να ισοφαρίσουν πριν τη λήξη του ημιχρόνου, με σκόρερ τον Μπαστακό, που βρήκε δίχτυα για δεύτερο συνεχόμενο παιχνίδι μετά το παιχνίδι Κυπέλλου με τον ΠΑΟΚ. Οι Θεσσαλοί πίεσαν ως το φινάλε και τελικά κατάφεραν να φύγουν πανηγυρίζοντας από το γήπεδο, με τον Μάντζη να χαρίζει άλλο ένα τρίποντο στους φετινούς πρωτοπόρους (31β.), ενώ οι Πατρινοί γνώρισαν τη δεύτερη ήττα στα τελευταία τρία παιχνίδια τους, μένοντας στους 15 και στην 9η θέση

Οι συνθέσεις:

ΒΟΛΟΣ (Χουάν Φεράντο): Καραγκιολίδης, Ντεντάκης, Γκαλίτσιος, Δημόπουλος, Ουνγιαλίδης, Καμπαγέρο, Πίτου Γκαρσία, Λούκας, Πέντα (53’ Ηλιόπουλος), Κότο, Μάντζης

ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ (Σωκράτης Οφρυδόπουλος): Καπούταγλης, Πολίμος, Σταμόπουλος, Τσελεπίδης, Λουμπαρδέας (41’ Σωτηράκος), Πλέγας (47’ Μουστακόπουλος), Αργυρόπουλος (81’ Καρατσανάκοφ), Παπατόλιος, Ελευθεριάδης, Κυνηγόπουλος, Μπαστακός

Εύκολα η Δόξα

Με τον Κρητικό να σκοράρει με πέναλτι λίγο πριν το φινάλε (87’), η Δόξα επικράτησε με 2-0 της Σπάρτης στη Δράμα, φτάνοντας τους 15 βαθμούς. Νωρίτερα είχε πάρει το προβάδισμα με τον Μαρτίνεθ από το 29’, ενώ σε όλο το παιχνίδι μπόρεσε να ελέγξει τον ρυθμό και να μπει με θετικό αποτέλεσμα στο 2019, αφού δεν αγωνίστηκε το προηγούμενο Σαββατοκύριακο λόγω κακοκαιρίας. Αντίθετα η Σπάρτη γνώρισε την πρώτη της ήττα στο νέο έτος και βρέθηκε πάλι στη ζώνη του υποβιβασμού με 11 βαθμούς.

Οι συνθέσεις:

ΔΟΞΑ ΔΡΑΜΑΣ (Στάικος Βεργέτης): Μένκα, Καψάλης, Ανδρέου, Πεταυράκης, Σιώπης, Μακρής, Πατράλης, Μπαϊκαρά, Μάρτινς (71’Λεμονής), Δούμτσιος (61’ Κρητικός), Πέρεθ (80’ Σαμπανίδης)

ΣΠΑΡΤΗ (Αντρέι Τσερνίσοφ): Πάντος, Αρώνης, Φραγκούλης, Κολτσίδας, Καλούσης (84’ Γκιατάς), Παυλής, Κωνσταντινόπουλος, Νάτσης, Κοζάκης (73’ Ζαχαριουδάκης), Τιεντσέ, Καινούργιος

Ο Σουντουρά ανέβασε τους Πόντιους στην 6η θέση

Με τον Σουντουρά να πετυχαίνει και τα 2 γκολ, ο Απόλλων Πόντου πέρασε από την Άρτα επικρατώντας της ΑΕ Καραϊσκάκης με 2-0. Μια νίκη που ανέβασε τους Πόντιους στην 6η θέση με 17 βαθμούς, όσους και ο Εργοτέλης, ενώ οι γηπεδούχοι έπεσαν στην 10η με 14.

Στα του αγώνα ο Απόλλωνας άνοιξε το σκορ με τον Σουντουρά στο 16', σκορ με το οποίο ολοκληρώθηκε το πρώτο ημίχρονο. Στην επανάληψη οι γηπεδούχοι προσπάθησαν να πιέσουν και να ισοφαρίσουν, με τους παίκτες του Καλαϊτζίδη όχι μόνο να κρατάνε πίσω, αλλά να πετυχαίνουν και άλλο γκολ επίσης με τον Σουντουρά στο 65'.

Καραϊσκάκης (Παπαματθαιάκης): Στεφανάκος, Καψάλης, Παπανίκου, Καπίας, Χρούσιελ (64' Τζιώρας), Παντίδος, Μασούρας (50′ Βουκμίροβιτς), Χούσος, Ψιάνος, Κάκκο, Άλεξιτς.

Απόλλων Πόντου (Καλαϊτζίδης): Θεοδωρόπουλος, Αμαραντίδης, Γεωργιάδης, Θεολόγου, Σαμαράς (50′ Λουφάκης), Καλαϊτζίδης, Σουντουρά, Πουρτουλίδης, Τσουμάνης, Ολαϊτάν, Κυβελίδης (88' Δημητριάδης).

Ξεκόλλησε με Αρναρέλλη!

Ο ΑΟΧ Κισσαμικός επικράτησε εκτός έδρας του Αήττητου Σπάτων με 1-0 και για πρώτη φορά βγήκε από την ζώνη του υποβιβασμού.

Σε ένα παιχνίδι που δεν είχε πολλές φάσεις στο πρώτο μέρος, η ομάδα των Χανίων έδειξε καλύτερο πρόσωπο και κατάφερε να βρει το γκολ στην επανάληψη. Συγκεκριμένα, στο 56', ο Αρναρέλλης μετά από ατομική ενέργεια έκανε το σουτ κι έστειλε την μπάλα στα δίχτυα. Ο Αήττητος έμεινε με 10 παίκτες στο 69' λόγω αποβολής του Τσαλάκου και ουσιαστικά εκεί τα πάντα τελείωσαν με την ομάδα των Χανίων να φεύγει με το σημαντικό διπλό από τα Σπάτα.

ΑΗΤΤΗΤΟΣ ΣΠΑΤΩΝ (Πέτρος Δημητρίου): Κοκκαλάς, Αμπάρα, Κολλαράς, Σπυρόπουλος, Μάγκας, Λάμπρου, Κασνέτση, Σταματάκης, Χατζηιωαννίδης, Κοκκόρης (34' Τσαλάκου), Κατσέρης (80' Σιάννης).

ΑΟΧ ΚΙΣΣΑΜΙΚΟΣ (Αλέκος Βοσνιάδης): Λαζαρίδης, Σισέ, Παπαχρήστος, Τόλι, Φαζός, Σιμόν (46' Αρναρέλλης), Γκίνη, Μουμίν, Ρίσκι (93' Ζιούλης), Αποστολόπουλος (71' Κουσκουνάς), Βρεττός.

 

FOOTBALL LEAGUE Τελευταία Νέα