Επιστροφή στις νίκες ο Βόλος, νέο τρίποντο για Ηρακλή!

Gazzetta team
Επιστροφή στις νίκες ο Βόλος, νέο τρίποντο για Ηρακλή!

bet365

Ο Βόλος ΝΠΣ επικράτησε 3-0 της Σπάρτης και επέστρεψε στα νικηφόρα αποτελέσματα. Δεύτερη σερί νίκη για Ηρακλή, «γκέλα» για Απόλλωνα Λάρισας!

Εύκολο απόγευμα για τον Βόλο ΝΠΣ (3-0)
Στις νίκες επέστρεψε σήμερα ο Βόλος ΝΠΣ και έκανε ακόμη ένα βήμα για την άνοδό του στη Super League. Κόντρα στην Σπάρτη δεν συνάντησε ιδιαίτερες δυσκολίες και πήρε εύκολα τη νίκη με 3-0, χάρις σε τέρματα των Πίτου Γκαρσία (8', απευθείας εκτέλεση φάουλ), Καρρίκι (41') και Φράγκου (81', εύστοχη εκτέλεση πέναλτι).
Βόλος ΝΠΣ: Πίτκας, Ντεντάκης, Καρρίκι, Ενγκουεμ, Κόκας, Δόρης, Πίτου Γκαρσία (46ο Λούκας), Πέντα, Ηλιόπουλος (61ο Κορέλας), Κότο, Μάντζης (46ο Φράγκος)
Σπάρτη (Αποστολάκος): Σφέτσος, Γκιάτας, Φραγκούλης, Καλούσης, Ντούσκας, Τιεντσέ. Νάτσης, Ζαχαριουδάκης, Βαλμάς, Κρασνίκι, Δαδάκος (58′ Λώλος)

Εύκολα ο Ηρακλής (2-1)
Στη Θεσσαλονίκη ο Ηρακλής ήταν καλύτερος του Αήττητου και κέρδισε δίκαια με 2-1. Ο Γηραιός μπήκε φουριόζος, άνοιξε το σκορ με τον Νιάμπουγιου στο 12' με κεφαλιά και διπλασίασε τα τέρματά του στο 26' με τον Μπορίκο. Οι δυο τους απώλεσαν στο πρώτο 45λεπτο σημαντικές ευκαιρίες και οι φιλοξενούμενοι μείωσαν στο 42' με τον Ρούνεϊ. Οι γηπεδούχοι μετά την ανάπαυλα έκαναν συντήρηση, στο 58' είχαν δοκάρι με τον Κλέιτον, ενώ θα μπορούσαν να διευρύνουν το προβάδισμά τους με τους Ρόβα, Μουνιόθ και Ντούνη που απώλεσαν καλές φάσεις.
ΗΡΑΚΛΗΣ: Κάχριμαν, Κουτρομάνος, Γιαννίτσης, Μουνιόθ, Βιτλής, Παναγιωτούδης, Ντούνης (72΄ Γ. Παπαδόπουλος), Ορφανίδης, Μπορίκο (81΄ Κωστούλας), Κλέιτον, Νιάμπουγιου (61΄ Ρόβας).
ΑΗΤΤΗΤΟΣ: Κοκκαλάς, Σπυρόπουλος, Ηρακλής, Σταματάκης, Αποστολόπουλος, Κασνέτση, Λάμπρου, Ρούνεϊ, Λύρας, Ρούμπιο (77΄ Ταμπάκης), Αμπάρα (46΄ Ζαφειράκης).


Ηττα-σοκ για τον Απόλλωνα (1-0)
Στη Λάρισα έγινε η έκπληξη της αγωνιστικής, καθώς ο ΑΕ Καραϊσκάκης «υποχρέωσε» τον Απόλλωνα Λάρισα σε ήττα-σοκ με 1-0 και αυτόματα πήρε... φωτιά η «μάχη» της 2ης θέσης. Το μοναδικό γκολ της αναμέτρησης σημείωσε ο Τζιώρας στο 44′ μετά από εκτέλεση φάουλ του Παναγιώτου, ενώ ο ίδιος παίκτης απώλεσε στο δεύτερο μισό μοναδική ευκαιρία να διπλασιάσει τα τέρματα τόσο της ομάδας του, όσο και προσωπικά. Οι γηπεδούχοι στο 87' ζήτησαν πέναλτι σε χέρι του Παναγιώτου.
Απόλλων Λάρισας (Άριαν Μπελά): Μαντζάρης, Σκούπρα, Καρατάσιος (71′ Γαρυφαλλόπουλος), Λούκας Ράμος, Χατζής, Κουρτεσιώτης, Μπραμπίγια, Γκουντρουμπής, Πολέτο (52′ Μαρκολίνο), Σουλιώτης, Τασιούλης (84′ Κοντοές).
ΑΕ Καραϊσκάκης (Απόστολος Χαραλαμπίδης): Μέλκα, Καπίας, Παντίδος, Ροντρίγκεζ, Χρουσιέλ, Παναγιώτου, Παπανίκου, Χούσος, Ψιάνος, Βουκμίροβιτς (88′ Κάκκο), Τζιώρας (83′ Μπαντέ).

«Αγχώθηκε» ο Απόλλων Πόντου (1-0)
«Αγχωτικά», αλλά τελικά ο Απόλλων Πόντου έφτασε στη νίκη κόντρα στον Αιγινιακό με 1-0. Για τους γηπεδούχους το «χρυσό» γκολ πέτυχε ο Κυβελίδης στο 44' μετά από ωραία ενέργεια του Ολαϊτάν. Οι φιλοξενούμενοι έμειναν με 10 παίκτες στο 74' λόγω αποβολής του Βλαχομήτρου, ενώ για τους Θεσσαλονικείς καλές στιγμές είχαν οι Λουφάκης, Κυβελίδης και Δημητριάδης.
Απόλλων Πόντου (Καλαϊτζίδης): Πολίτης, Σουντουρά, Γεωργιάδης, Δημητριάδης (84′ Λουφάκης), Πουρτουλίδης, Τσουμάνης, Κυβελίδης, Καλογέρης, Θεολόγου, Βλάχος, Ολαϊτάν
Αιγινιακός (Καρατζά): Καραγκιόζης, Βελκόσκι, Γρανάδος (46′ Κούστα), Πολύζος (53′ λ.τρ. Σοφιάνης), Τσολακίδης, Προσκυνητόπουλος, Ζήσης, Παπαδόπουλος (70′ Αλ Χαρντάν), Γιαλαμούδης, Βλαχομήτρος, Πετρούσης
 

FOOTBALL LEAGUE Τελευταία Νέα