Ισορρόπησαν Παναχαϊκή και Βόλος, εύκολα Πλατανιάς και Κέρκυρα (vid)

Gazzetta team
Ισορρόπησαν Παναχαϊκή και Βόλος, εύκολα Πλατανιάς και Κέρκυρα (vid)

bet365

Η Παναχαϊκή έσωσε την «παρτίδα» απέναντι στον Βόλο, ισοφαρίζοντας στο 81' με τον Λουμπαρδέα το γκολ του Κοκκόρη κι αποφεύγοντας την ήττα. Εύκολα «τρίποντα» για Κέρκυρα (2-0 τον Ηρόδοτο) και τον Πλατανιά (0-5 τον Αιγινιακό).

100% Επιστροφή* χρημάτων Μίλαν - Λάτσιο! (21+, *Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις)

Σε δύο «δόσεις» εξελίσσεται σήμερα η 27η αγωνιστική της Football League, με το παιχνίδι της Αγυιάς μεταξύ Παναχαϊκής και Βόλου να ξεχωρίζει. Οι Θεσσαλοί πήραν το προβάδισμα με γκολ του Κοκκόρη στο 41', όμως τελικά οι γηπεδούχοι κατάφεραν να αντιδράσουν και με τον Λουμπαρδέα στο 81' έσωσαν τον βαθμό της ισοπαλίας, τρίτης στα τελευταία πέντε παιχνίδια, όπου αγνοούν τις νίκες. Ο Βόλος έμεινε έτσι πρώτος με 57 πλέον βαθμούς, ενώ αντίθετα οι Πατρινοί έφτασαν τους 42 στην 7η θέση και στο -7 από τον δεύτερο Πλατανιά.

Παναχαϊκή (Τσιώλης): Σούλης, Πολίμος, Πολυχρόνης, Λουμπαρδέας, Σωτηράκος, Φουρλάνος (69′ Μωραΐτης), Πλέγας, Ελευθεριάδης, Κυνηγόπουλος (46′ Αργυρόπουλος), Κολ, Μοντιέλ (57′ Μπαστακός).

Βόλος (Φεράντο): Μπουργάνης, Ντεντάκης, Κόκκας, Ανδρικόπουλος (46′ Καρρίκι), Εν Γκουέμ, Δόρης, Πέντα, Κορέλας (69′ Λούκας), Κόκκορης (60′ λ.τ Κότο), Πίσπας, Φράγκος

ΑΝΤΕΔΡΑΣΕ Η ΚΕΡΚΥΡΑ

Πανηγύρισε ξανά μετά από δυο ήττες και μια ισοπαλία στα τελευταία τρία παιχνίδια η Κέρκυρα, επικρατώντας του Ηρόδοτου με 2-0. Ο Σιατραβάνης (23’) και ο Πασάς (68’) διαμόρφωσαν το τελικό 2-0, με το οποίο οι Φαίακες ανέβηκαν στους 41 και στην 8η θέση. Αντίθετα ο Ηρόδοτος έμεινε στους 28 και στη 13η θέση, εντός της ζώνης του υποβιβασμού και στο -1 από τα Τρίκαλα.

ΕΥΚΟΛΑ Ο ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ

Άνετο «πέρασμα» από την Πιερία έκανε ο Πλατανιάς, που επικράτησε με 0-5 του ουσιαστικά υποβιβασμένου Αιγινιακού κι έμεινε μόνος στη δεύτερη θέση με την 4η σερί νίκη του. Ο Βάις (29’) άνοιξε το σκορ, ενώ ο Λουκίνας στο 36’ έκανε το 0-2, με το οποίο ολοκληρώθηκε το ημίχρονο. Ο Παπουτσογιαννόπουλος στο 63’ ανέβασε τον δείκτη του σκορ στο 0-3, πριν έρθει ο Μιγκέλ στο 73’ και στο 90' να διαμορφώσει το τελικό σκορ, που χάρισε τη νίκη στους Κρητικούς και τους έστειλε στους 49 βαθμούς. Αντίθετα οι γηπεδούχοι έμειναν πρότελευταίοι με 16 έπειτα από 27 αγωνιστικές.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

FOOTBALL LEAGUE Τελευταία Νέα