Επίσημο του Πετρόπουλου στο Αιγάλεω! (pic)

Επίσημο του Πετρόπουλου στο Αιγάλεω! (pic)

Gazzetta team
Επίσημο του Πετρόπουλου στο Αιγάλεω! (pic)

bet365

O Aντώνης Πετρόπουλος με ανάρτηση του στο instagram ανακοίνωσε την επιστροφή του Αιγάλεω.

Το Αιγάλεω κατάφερε να ολοκληρώσει το «μπαμ» με την απόκτηση του Αντώνη Πετρόπουλου.

Ο Έλληνας επιθετικός με ανάρτηση του στα social media έδειξε πόσο σημαντική και ξεχωριστή είναι η επιστροφή του στην ομάδα, ενώ ευχαρίστησε όλους όσους βοήθησαν να ολοκληρωθεί η επιστροφή του και ευχήθηκε να πανηγυρίσει την άνοδο με το Αιγάλεω.

«Η σημερινή μέρα για εμένα είναι πολύ σημαντική κ ξεχωριστή επιστρέφω στην ομάδα όπου μου έδωσε την ευκαιρία να πραγματοποιήσω τα πιο τρέλα μου όνειρα στην ποδοσφαιρική μου διαδρομή... Αυτή τη ομως έχω ακόμα ένα όνειρο...να πανηγύρισω την άνοδο κ όλοι μαζί να οδηγήσουμε το αιγαλεω μας όσο πιο ψηλά γίνεται... Θέλω να ευχαριστήσω πρωτίστως τον πρόεδρος μας Άρη παλτογλου, τον προπονητή μας Πέτρο Δημητρίου που μου έδειξαν ποσό πολύ με θέλουν,καθώς επίσης κ όσους βοήθησαν για να ολοκληρώθει η επιστροφή μου στο αιγαλεω...τα υπόλοιπα στο γηπέδο.... », ήταν τα λόγια του στο instagram.

Η σημερινή μέρα για εμένα είναι πολύ σημαντική κ ξεχωριστή επιστρέφω στην ομάδα όπου μου έδωσε την ευκαιρία να πραγματοποιήσω τα πιο τρέλα μου όνειρα στην ποδοσφαιρική μου διαδρομή... Αυτή τη ομως έχω ακόμα ένα όνειρο...να πανηγύρισω την άνοδο κ όλοι μαζί να οδηγήσουμε το αιγαλεω μας όσο πιο ψηλά γίνεται... Θέλω να ευχαριστήσω πρωτίστως τον πρόεδρος μας Άρη παλτογλου, τον προπονητή μας Πέτρο Δημητρίου που μου έδειξαν ποσό πολύ με θέλουν,καθώς επίσης κ όσους βοήθησαν για να ολοκληρώθει η επιστροφή μου στο αιγαλεω...τα υπόλοιπα στο γηπέδο.... @egaleofc_official #egaleocity #egaleogate12 #petrogoal #antonispetropoulos #returnhome @adidasfootball #egaleofc

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Antonis Petropoulos (@antonis.petropoulos) στις

 

FOOTBALL LEAGUE Τελευταία Νέα