Τρίκαλα - Βέροια 2-1

Gazzetta team
Τρίκαλα - Βέροια 2-1

bet365

Με γκολ των Οικονομόπουλου και Σταματή τα Τρίκαλα επικράτησαν της Βέροιας με 2-1 στο ντέρμπι κορυφής και πέρασαν προσωρινά στην πρώτη θέση της Football League, συνεχίζοντας το αήττητο σερί τους.

«Αλύγιστοι» οι κυανέρυθροι στο φετινό πρωτάθλημα προχώρησαν σε νέο κέρδος βαθμών και φιγουράρουν στην κορυφή του πρωταθλήματος της Football League.

Τα Τρίκαλα επέστρεψαν στην έδρα τους και στις νίκες, μετά την εκτός έδρας ισοπαλία στον Ασπρόπυργο και θριάμβευσαν στο ντέρμπι πρωτιά επί της Βέροιας με 2-1, για την 7η αγωνιστική.

Οικονομόπουλος στο 2' και Σταματής στο 64' έβαλαν τα θεμέλια για την έβδομη διαδοχική αναμέτρηση που το σύνολο του Περικλή Αμανατίδη παραμένει αήττητο, με την «βασίλισσα του Βορρά» να φτάνει άμεσα στην μείωση του σκορ, στο 73' με τον Πασά, αλλά να μην κατορθώνει να ισοφαρίσει στο τελευταίο τέταρτο του ματς.

Πλέον, η κατάσταση στις πρώτες θέσεις διατηρείται ρευστή, αφού επικρατεί συνωστισμός με 6 ομάδες σε μικρότερη των τριών πόντων διαφορά, όμως προς το παρόν τα Τρίκαλα απολαμβάνουν την μοναξιά της πρωτιάς με 13 βαθμούς, ενώ η Βέροια έμεινε στους 11.

ΤΡΙΚΑΛΑ (Περικλής Αμανατίδης): Γιακουμής, Σανδραβέλης, Νιάρος, Οικονομόπουλος, Γιαννίτσης, Παπαγεωργίου, Τεγούσης, Γρηγορόπουλος, Σταματής (82’ Άλεξιτς), Πελάεθ (79’ Βέρτζος), Λώττας (64’ Τσίπρας).

ΒΕΡΟΙΑ (Σάκης Θεοδοσιάδης): Βοσνιάδης, Πεταυράκης (18’ Βεργώνης), Ζούρκος Α. (74’ Χαντζάρας), Μαραγκός, Μουρατίδης, Ταΐρης (69’ Πέντα), Ζούρκος Ν., Μπλέτσας, Πασάς, Σιμόνι, Κανούλας.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

FOOTBALL LEAGUE Τελευταία Νέα