Αιγάλεω - Ιωνικός 1-2

Gazzetta team
Αιγάλεω - Ιωνικός 1-2

bet365

Ο Ιωνικός πήρε το ντέρμπι της Football League με το Αιγάλεω, επικρατώντας 1-2 κι αφού οι γηπεδούχοι είχαν προηγηθεί νωρίς στο παιχνίδι!

Παιχνίδι που θύμισε παλιά καλή... Α' Εθνική στο Αιγάλεω! Εκεί η τοπική ομάδα φιλοξένησε τον Ιωνικό σε ένα ντέρμπι που είχε πολύ ένταση, τρία γκολ και ανατροπή!

Οι γηπεδούχοι κατάφεραν από τα πρώτα λεπτά να πάρουν κεφάλι στο σκορ και να δείξουν πως δεν... αστειεύονται! Συγκεκριμένα, στο 4' ο Σταματάκης με κεφαλιά έκανε το 1-0 βάζοντας... φωτιά στις εξέδρες του γηπέδου του Αιγάλεω! Όμως η συνέχεια δεν ήταν το ίδιο καλή για τους γηπεδούχους. Αυτό γιατί στο 21', ο Κρητικός με κεφαλιά μετά από εκτέλεση φάουλ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα ισοφαρίζοντας σε 1-1 και δίνοντας το σύνθημα της αντεπίθεσης για την ομάδα του.

Το ημίχρονο όμως δεν έληξε ισόπαλο, με τον Ιωνικό να βρίσκει το τέρμα που του έδωσε το προβάδισμα πριν βρεθούν οι δύο ομάδες στα αποδυτήρια. Συγκεκριμένα, στο 37', ο Μανάλης εκμεταλλεύτηκε την αμυντική αδράνεια και σκόραρε κάνοντας το 1-2. Στην επανάληψη το Αιγάλεω βγήκε και πίεσε την αντίπαλη εστία. Όμως ο Κουρεπίνης είχε απάντηση στις ευκαιρίες των αντιπάλων του και κράτησε αυτό το σημαντικό διπλό για τον Ιωνικό!

 

FOOTBALL LEAGUE Τελευταία Νέα