Καβάλα - Καλαμάτα 2-1: Απίθανο νικητήριο ψαλιδάκι στο 88'

Gazzetta team
Καβάλα - Καλαμάτα 2-1: Απίθανο νικητήριο ψαλιδάκι στο 88'

bet365

Με καταπληκτική εκτέλεση με «ψαλιδάκι» από τον Μαρκόπουλο στο 88', η Καβάλα ολοκλήρωσε με τον πιο επικό τρόπο την σούπερ-ανατροπή της κόντρα στην Καλαμάτα.

Ακόμα ψάχνουμε να βρούμε τι... όνειρο είδε o Κωνσταντίνος Μαρκόπουλος για να χαρίσει ένα γκολ σπάνιας ομορφιάς στο ματς της Καβάλας κόντρα στην Καλαμάτα.

Ο 27χρονος φορ των «αργοναυτών», με το ρολόι στα 88 λεπτά και το σκορ στο 1-1 από το 80' όποτε και ισοφάρισε η ομάδα του, κατάφερε να την «λυτρώσει» και ταυτόχρονα να αφήσει... άλαλους όλους όσοι παρακαλούθησαν το ματς είτε στο «Ανθή Καραγιάννη» είτε από τις τηλεοράσεις τους.

Ο λόγος στάθηκε το απίθανο ψαλιδάκι που έπιασε στην κίνηση, μετά από επίσης εντυπωσιακή μονοκόμματη μπαλιά του Παπαδόπουλου. Το αποτέλεσμα ήταν με μία άψογη εκτέλεση η μπάλα να καταλήξει στο πλαϊνό δίχτυ του γκολκίπερ της «Μαύρης Θύελλας» αφήνοντας τον κυριολεκτικά άναυδο και... ξεραίνοντας τους φιλοξενούμενους με ένα μυθικό νικητήριο «buzzer-beater» που μπαίνει χωρίς αμφιβολία στο φιλμ των καλύτερων γκολ που έχουμε δει και θα δούμε στα ελληνικά γήπεδα τη φετινή σεζόν.

 

FOOTBALL LEAGUE Τελευταία Νέα