Καλαμάτα - Διαγόρας Ρόδου 2-1 (1-0 κ.δ.): Νίκησε η Καλαμάτα, ανέβηκε ο Διαγόρας!

Gazzetta team
Καλαμάτα - Διαγόρας Ρόδου 2-1 (1-0 κ.δ.): Νίκησε η Καλαμάτα, ανέβηκε ο Διαγόρας!

bet365

Ο Διαγόρας Ρόδου ηττήθηκε 2-1 από την Καλαμάτα στην παράταση, όμως το εκτός έδρας γκολ που σημείωσε στην παράταση, του έδωσε την άνοδο για την Football League.

Η Καλαμάτα επικράτησε μεν 2-1 του Διαγόρα Ρόδου στον επαναληπτικό του μεταξύ τους μπαράζ ανόδου στη Football League, όμως το γκολ που έβαλαν στην παράταση οι φιλοξενούμενοι έδωσε σε αυτούς την άνοδο!

Το παιχνίδι δεν είχε κάποια μεγάλη φάση στο πρώτο ημίχρονο και το ισόπαλο 0-0 έδινε την άνοδο στον Διαγόρα, αλλά κρατούσε στο παιχνίδι την Καλαμάτα που αναζητούσε ένα γκολ για να ισοφαρίσει το σκορ του πρώτου αγώνα.

Η επανάληψη άρχισε με εξαιρετικό τρόπο για τους Καλαματιανούς, καθώς μόλις στο 48' ο Γιονδής έστειλε την μπάλα στα δίχτυα, αλλά στη συνέχεια ο διαιτητής του έδειξε την κόκκινη κάρτα με τους γηπεδούχους να αγωνίζονται σχεδόν σε όλο το δεύτερο ημίχρονο με παίκτη λιγότερο. Στο 50', οι γηπεδούχοι βρήκαν και δεύτερο τέρμα με τον Λαθύρη, όμως αυτό ακυρώθηκε για οφσάιντ. Από εκεί και πέρα, η έντονη πίεση που άσκησε η ομάδα της Καλαμάτας δεν επέφερε καρπούς με τις δύο ομάδες να οδηγούνται στην παράταση.

Εκεί, οι φιλοξενούμενοι βρήκαν τον τρόπο να ισοφαρίσουν το παιχνίδι και να πάρουν σκορ ανόδου! Συγκεκριμένα στο 110' ο Μπουρλάκης με εκτέλεση φάουλ ισοφάρισε σε 1-1, με την Καλαμάτα όμως τελικά να παίρνει τη νίκη με γκολ του Λεβέντη στο 120' το οποίο όμως δεν αρκούσε, καθώς η «Μαύρη Θύελλα» ήθελε και τρίτο τέρμα που δεν ήρθε ποτέ, με αποτέλεσμα ο Διαγόρας με το εκτός έδρας γκολ να πάρει την άνοδο στη Football League.

Οι συνθέσεις:

Καλαμάτα (Χριστόπουλος): Κασωτάκης, Τσόπελας (84′ Χίλγκεν), Φουάσης, Βοσκόπουλος, Αλιατίδης, Ζαχαρόπουλος, Πέριτς, Πινδώνης (107′ Αντωνιάδης), Γιόνδης, Μίνγκας (66′ Κάρλος), Λαθύρης (76′ Μάρκοβιτς).

Διαγόρας (Ρουτζιέρης): Σικαλιάς, Βέρτζος, Παγώνης, Ευαγγελιδάκης, Γλύνος (99′ Μπουρλάκης), Προβατίδης, Μπαξεβάνου, Μεντί, Πινιώτης (57′ Ντουαλά), Δήμας (64′ Καρπαθάκης), Γεωργίου.

 

Γ' ΕΘΝΙΚΗ Τελευταία Νέα