Φαρσοκωμωδία στο Εθνικός – Κηφισιά: Αναβλήθηκε επειδή το γήπεδο ήταν κλειστό!

Φαρσοκωμωδία στο Εθνικός – Κηφισιά: Αναβλήθηκε επειδή το γήπεδο ήταν κλειστό!

Gazzetta team
Φαρσοκωμωδία στο Εθνικός – Κηφισιά: Αναβλήθηκε επειδή το γήπεδο ήταν κλειστό!

bet365

«Έφαγαν»... πόρτα παίκτες και φίλαθλοι του Εθνικού και της Κηφισιάς οι οποίοι βρήκαν κλειστές τις πόρτες στο γήπεδο του Ταύρου όπου και θα διεξαγόταν η μεταξύ τους αναμέτρηση, με αποτέλεσμα το ματς να αναβληθεί.

Απίστευτο κι όμως αληθινό αυτό που συνέβη στον Ταύρο, στην αναμέτρηση του Εθνικού κόντρα στην Κηφισιά που… δεν έγινε ποτέ!

Άνθρωποι και των δύο ομάδων βρέθηκαν προ αναπάντεχου θεάματος κατά την άφιξη τους στο γήπεδο, αφού αντίκρισαν κλειστές τις πόρτες λίγη ώρα πριν από την προγραμματισμένη έναρξη του ματς.

Είχε ήδη γίνει γνωστό στην αρχή της εβδομάδας ότι ο σύλλογος του Πειραιά θα μετακομίσει από το «Ελ Πάσο» στην έδρα του Φωστήρα λόγω εργασιών συντήρησης του αγωνιστικού χώρου και από όσα δήλωσε η διοίκηση του Εθνικού μετά το κωμικοτραγικό συμβάν, είχαν ληφθεί οι απαραίτητες βεβαιώσεις και τα έγγραφα που προϋπέθεταν και επέτραπαν τη διεξαγωγή του αγώνα στο εν λόγω γήπεδο.

Από ότι φάνηκε, ωστόσο, οι υποσχέσεις των αρμοδίων του γηπέδου δεν τηρήθηκαν για κάποιον λόγο κι έτσι το προκαθορισμένο παιχνίδι για τον 5ο όμιλο της Γ’ Εθνικής αναβλήθηκε με την ΕΠΟ να αναμένεται να εκδώσει νέα ημερομηνία διεξαγωγής τις επόμενες μέρες.

Οι ιθύνοντες του Εθνικού έσπευσαν να ξεκαθαρίσουν τη θέση τους με ανακοίνωση στην οποία αναφέρουν:

«ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Θέλουμε να ζητήσουμε συγγνώμη από τους φίλους της ομάδας μας που ήρθαν σήμερα στο γήπεδο του Ταύρου χωρίς να δουν παιχνίδι, καθώς και από την ομάδα της Κηφισιάς για τον ίδιο λόγο. Η ομάδα μας δεν φέρει καμία ευθύνη για αυτό αφού έκανε έγκαιρα όλες τις απαιτούμενες ενέργειες και προσκόμισε στις αρμόδιες αρχές και τους διαιτητές όλα τα απαιτούμενα έγγραφα (παραχωρητήριο, άδειες κλπ) για την τέλεση του αγώνα, όμως οι αρμόδιοι του γηπέδου δεν τήρησαν τις υποχρεώσεις που είχαν με βάση και το παραχωρητήριο.

Η ομάδα μας θα κάνει όλες τις απαιτούμενες ενέργειες για την προάσπιση των συμφερόντων της και τον καταλογισμό των ευθυνών όπου υπάρχουν».

 

Γ' ΕΘΝΙΚΗ Τελευταία Νέα