Εντυπωσιακό πέρασμα από τις Σέρρες για Αγία Παρασκευή!

Gazzetta team
Εντυπωσιακό πέρασμα από τις Σέρρες για Αγία Παρασκευή!

bet365

Η εξαιρετική εικόνα που παρουσιάζει η γυναικεία ομάδα της Αγίας Παρασκευής επιβεβαιώθηκε για άλλη μια φορά καθώς στα πλαίσια της τρίτης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Α' Εθνικής κατηγορίας Γυναικών νίκησε στις Σέρρες την Πανσερραϊκή με 2-0. Με το... διπλό αυτό η «Σάντα» βρίσκεται στη δεύτερη θέση της βαθμολογίας μαζί με τον Άρη Θεσσαλονίκης με 6 βαθμούς, τρεις πίσω από τον πρωτοπόρο ΠΑΟΚ!

Η Αγία Παρασκευή με την πολύ καλή αμυντική λειτουργία της αλλά και τα πολλά 'τρεξίματα' που έβγαλαν οι αθλήτριες της μέσα στον αγωνιστικό χώρο, δεν έδωσε περιθώρια στη Πανσερραϊκή και πήρε το επιθυμητό διπλό σκοράροντας μάλιστα δύο φορές, μια σε κάθε ημίχρονο

Στο 36' ήρθε το πρώτο γκολ για την Santa όταν σε μακρινή μεταβίβαση από το χώρο του κέντρου η Σοφία Παρμαξή βγήκε στην κόντρα και πλάσαρε πάνω από την Χατζηχαριστού που επιχείρησε έξοδο 'γράφοντας' το 0-1.

Στην επανάληψη η εικόνα δεν άλλαξε μέχρι το 70' με τις δύο ομάδες να προσπαθούν στο χώρο του κέντρου αλλά να μην μπορούν να διασπάσουν τις αντίπαλες άμυνες.

Στα τελευταία είκοσι λεπτά η Αγία Παρασκευή πίεσε ακόμα περισσότερο και έτσι κατάφερε να επιτύχει ένα δεύτερο γκολ, με την MVP κατά την άποψη μας του αγώνα, Ελένη Καμαριανού, η οποία αφού 'έκλεψε' την μπάλα από αμυντικό, ντρίπλαρε ένα δεύτερο, 'προσπέρασε' την γκολκίπερ Χατζηχαριστού και με πλασέ διαμόρφωσε το τελικό 0-2, στο 83', μέσα σε έξαλλους πανηγυρισμούς.

Η αποστολή συνοδευόμενη από τον γενικό αρχηγό της ομάδας Μάριο Τζώρτζη αλλά και την υπεύθυνη των γυναικείων τμημάτων κα Λίτσα Κουφολούκα ταξίδεψε από το Σάββατο στις Σέρρες όπου και διανυκτέρευσε. Δόθηκε έτσι η ευκαιρία στις αθλήτριες της ομάδας να είναι ξεκούραστες ώστε να αποδώσουν ανάλογα στον αγώνα.

ΠΑΝΣΕΡΡΑΙΚΗ (προπ. Μπάιρας Χρήστος)
15. Χατζηχαριστού, 5. Κουτσίκου, 17. Τιασιζόγλου (66' Νικολαΐδου), 6. Πεμπέ (83' Κατρακάζα), 18. Εξουζίδου, 4. Κυριαζή, 13. Γεωργιάδου Α. (60' Κοσκερίδου), 11. Vasiliou, 18. Πανίδου (c) (88' Καραλεξίδου), 10. Γεωργιάδου Ι., 7. Μπιζεργιανίδου
Αλλαγές: 8. Κοσκερίδου, 3. Νικολαϊδου, 16. Κατρακάζα, 1. Σεμελίδου, 2. Καραλεξίδου, 12. Δημηνίδου, 14. Δίγκα

ΑΓΙΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ (προπ. Γιαννόγλου Γιάννης / Σκήπος Αλέξανδρος)
1. Πετσετάκη, 2. Γιαννόγλου (88' Σταμπουλή), 3. Μπριασούλη, 4. Μπάδα, 5. Βιτούλα (c), 6. Πέιου (94' Τασιοπούλου), 7. Μανέτα, 8. Παρμαξή (51' Γούλια), 9. Πρίφτη (84' Latifi), 10. Καμαριανού, 11. Μιχαλοπούλου
Αλλαγές: 12. Ανδρικοπούλου, 13. Γούλια, 14. Σταμπουλή, 15. Δημητρακοπούλου, 16. Latifi, 17. Τασιοπούλου, 18. Τζίτζικα

Η βαθμολογία της Α' Εθνικής έχει διαμορφωθεί ως εξής (3η αγωνιστική)

1. ΠΑΟΚ 9
2. ΑΡΗΣ 6
3. ΑΓΙΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 6
4. ΕΛΠΙΔΕΣ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ 5
5. ΤΡΙΚΑΛΑ 4
6. ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ 3
7. ΛΑΡΙΣΑ 3
8. ΠΑΝΣΕΡΡΑΙΚΗ 3
9. ΓΛΥΦΑΔΑ 2
10. ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ ΠΕΡΑΜΑΤΟΣ 1
11. ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ 0
12. ΑΜΑΖΟΝΕΣ ΔΡΑΜΑΣ (δεν συμμετέχουν)

Το ρεπό τους έχουν κάνει ΑΡΗΣ, ΓΛΥΦΑΔΑ και ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ ΠΕΡΑΜΑΤΟΣ (Ιωάννινα)

 

Τελευταία Νέα