Ατλέτικο Μαδρίτης – Μπέτις 0-0

Gazzetta team
Ατλέτικο Μαδρίτης – Μπέτις 0-0

bet365

Οι Ροχιμπλάνκος έχουν τον ημιτελικό του Europa League και έκαναν rotation, μένοντας στο 0-0 με τη φορμαρισμένη Μπέτις, η οποία κάνει τα δικά της ρεκόρ και πετάει για Ευρώπη.

Στο πρωτάθλημα το μόνο που έχει να ασχολείται, είναι για το γόητρο, το ένα θα τερματίσει πάνω από τη Ρεάλ ή από κάτω. Την Πέμπτη όμως η Ατλάτικο παίζει τον πρώτο ημιτελικό του Europa League κόντρα στην Αρσεναλ. Οπότε, εύλογα ο Τσόλο Σιμεόνε έκανε εκτεταμένο rotation, καθώς η ομάδα του υποδέχτηκε την πιο φορμαρισμένη αντίπαλο της La Liga, Μπέτις και κάπως έτσι δεν υπήρξε γκολ και νικητής (0-0).

Πιο κοντά στο γκολ έφτασε η Ατλέτικο με τον Σαούλ (73') να σημαδεύει το οριζόντιο δοκάρι. Η ισοπαλία διατήρησε αήττητους εντός τους Ροχιμπλάνκος για 17η αγωνιστική και την Μπέτις για 7η γενικά, ενώ έχει κρατήσει clean sheet για έξι σερί αγωνιστικές για πρώτη φορά στην ιστορία της στο πρωτάθλημα και καλπάζει ολοταχώς για έξοδο στην Ευρώπη.

Ατλέτικο Μαδρίτης (Ντιέγο Σιμεόνε): Ομπλάκ, Χιμένες, Σάβιτς, Χουανφράν (65' Βρσάλικο), Λούκας, Γκάμπι, Τόμας, Σαούλ, Βιτόλο (63' Κόκε), Κορέα (63' Γκριεζμάν), Τόρες

Μπέτις (Κίκε Σετιέν): Ντάνι (39' Λόπεθ), Μαντί, Μπαρτρά, Αμάτ, Μπαραγάν, Φίρπο, Χάβι Γκαρθία, Μπουντεμπούζ (65' Χοακίν), Φαμπιάν Ρουίθ, Τέγιο (81' Κάμπελ), Λορέν.

 

LA LIGA Τελευταία Νέα