Μπαρτσελόνα: Η χαμηλότερη κατοχή μπάλας στην «μετά-Μέσι» εποχή! (vid)

Gazzetta team
Μπαρτσελόνα: Η χαμηλότερη κατοχή μπάλας στην «μετά-Μέσι» εποχή! (vid)

bet365

Ελάχιστα είναι τα παιχνίδια στα οποία η Μπαρτσελόνα δεν έχει την κατοχή της μπάλας με το μέρος της και αυτά απέναντι στην Ρεάλ Σοσιεδάδ κυριαρχούν.

Με το πάρτι προσφορών* της Novibet θα τα δεις όλα! (21+) | *Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις

Η καταλανική ομάδα είναι γνωστή για τον κυρίαρχο ρόλο της μέσα στον αγωνιστικό χώρο.

Η Μπαρτσελόνα το βράδυ του Σαββάτου αναδείχθηκε ισόπαλη με 2-2 απέναντι στην Ρεάλ Σοσιεδάδ και πλέον είναι με μόλις έναν βαθμό πάνω από την Ρεάλ Μαδρίτης, η οποία κερδίζοντας σήμερα τη Βαλένθια, περνάει πρώτη.

Αξιοπρόσεκτο είναι το γεγονός ότι η ομάδα του Ερνέστο Βαλβέρδε ολοκλήρωσε το παιχνίδι με κατοχή μπάλας λιγότερη από την γηπεδούχο, στο 47%.

Αυτή ήταν η 4η μόλις φορά επί τεχνικής ηγεσίας του 55χρονου, που οι «μπλαουγκράνα» δεν κυριαρχούν σε αυτόν τον τομέα σε επίπεδο La Liga.

Μάλιστα, οι δύο από τις τέσσερις συνολικά φορές ήταν απέναντι στην Ρεάλ Σοσιεδάδ, η οποία στην τελευταία τους αναμέτρηση τον περασμένο Απρίλιο την άφησε στο 49.5%.

Δεν πρόκειται για σπουδαία υπεροχή, ωστόσο το να παίρνεις έστω και λίγο «κεφάλι» επί της πρωταθλήτριας Ισπανίας σε αυτόν τον τομέα, όπου είναι... master, είναι αξιοσημείωτο.

Τέλος, αξίζει να υπολογιστεί ότι οι Καταλανοί, μόλις τον περασμένο Μάρτιο σε παιχνίδι κόντρα στην Μπέτις ολοκλήρωσαν με κατοχή 49.3%, αριθμό που αποτέλεσε το χειρότερο ποσοστό στην «μετά-Μέσι» εποχή!

Το χθεσινό 47% είναι ένα νέο ιστορικό χαμηλό...

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

LA LIGA Τελευταία Νέα