Η ξεχωριστή επίσκεψη στην Πόλη (pics)

Η ξεχωριστή επίσκεψη στην Πόλη (pics)

Σταύρος Σουντουλίδης
Η ξεχωριστή επίσκεψη στην Πόλη (pics)

bet365

Η επίσκεψη των βετεράνων του ΠΑΟΚ στην Κωνσταντινούπολη και τα ιστορικής αξίας κύπελλα και αρχειακό υλικό από το Πέρα Κλουμπ, που θέλουν να φέρουν στη Θεσσαλονίκη.

Ο πρόεδρος των βετεράνων ποδοσφαιριστών του «Δικεφάλου», Φιλώτας Πέλλιος, μαζί με τον Χρήστο Τερζανίδη και τον Κυριάκο Αλεξανδρίδη, βρέθηκαν πριν από λίγες μέρες στα γραφεία του Πέρα Κλουμπ στην Κωνσταντινούπολη, του συλλόγου από τον οποίο προέκυψε ο ΠΑΟΚ το 1926.

Σκοπός του ταξιδιού και της επίσκεψης στα γραφεία του ιστορικού ελληνικού συλλόγου (όπως φαίνεται και από τις φωτογραφίες του ArenaFM) ήταν η ανταλλαγή απόψεων γύρω από τα δύο σωματεία και η ενημέρωση από πλευράς των βετεράνων του ΠΑΟΚ για το αίτημα απόκτησης αντιγράφων σπανίων κυπέλλων, φωτογραφιών και του καταστατικού ίδρυσης του συλλόγου το 1870, από τον οποίο ξεκίνησε ο ΠΑΟΚ, προκειμένου αυτά να υπάρχουν στο μουσείο της νέας Τούμπας.

Σύντομα αναμένεται να δοθεί η απάντηση από το διοικητικό συμβούλιο του Πέρα στο αίτημα του ΠΑΟΚ.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα