Η απάντηση του Κυριάκου Κυριάκου στις δηλώσεις Μελισσανίδη (pic)

Gazzetta team
Η απάντηση του Κυριάκου Κυριάκου στις δηλώσεις Μελισσανίδη (pic)

bet365

Ο υπεύθυνος Επικοινωνίας της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, Κυριάκος Κυριάκος, απάντησε στις δηλώσεις του ισχυρού άνδρα της ΠΑΕ ΑΕΚ, Δημήτρη Μελισσανίδη, περί... Μάο-Μάο

Ο ΠΑΟΚ αντέδρασε, μέσω του υπεύθυνου επικοινωνίας της ΠΑΕ, Κυριάκου Κυριάκου, στα όσα υποστήριξε ο Δημήτρης Μελισσανίδης αναφορικά με τις δικαστικές αποφάσεις που παραμένουν σε εκκρεμότητα.

«Λογικά σήμερα, όσοι μας κατηγόρησαν για προκλητική δήλωση εναντίον της Σκολαρίκη, όσους μας κατηγόρησαν ως αλαζόνες ή προκλητικούς, όσοι υποκρίνονται άμεμπτη ηθική, όσοι κατηγορούν τον Λουτσέσκου και τους ποδοσφαιριστές μας για άστοχες δηλώσεις, κάτι θα βρουν να πουν ε;», υποστήριξε ο Κυριάκος Κυριάκος σε σχετική ανάρτησή του στο προσωπικό του προφίλ στο Facebook.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα