H «κιτρινόμαυρη» εξέδρα του Άρη στη Νέα Σμύρνη (pics)

Gazzetta team
H «κιτρινόμαυρη» εξέδρα του Άρη στη Νέα Σμύρνη (pics)

bet365

Περίπου 500 οπαδούς του Άρη βρέθηκαν στη Νέα Σμύρνη για να στηρίξουν την ομάδα τους απέναντι στον Πανιώνιο.

Ταξίδι στην Αθήνα περιλάμβανε το πρόγραμμα της 6ης αγωνιστικής της Super League για τον Άρη, που αντιμετωπίζει τον Πανιώνιο στο στάδιο της Νέας Σμύρνης, έχοντας ωστόσο τη στήριξη των οπαδών του.

0% Γκανιότα* & Συναρπαστικά Ειδικά Στοιχήματα στη Novibet * Αφορά την επιλογή «Νικητής Αγώνα» σε επιλεγμένα παιχνίδια πριν την έναρξη''.

Συγκεκριμένα, περίπου 500 φίλοι των «κιτρινόμαυρων» βρέθηκαν στη Θύρα 1, που έχει ανοίξει φέτος μετά από πολλά χρόνια και φιλοξενεί τους οπαδούς των φιλοξενούμενων κόντρα στους «κυανέρυθρους», όπως συνέβη και στα παιχνίδια με τον ΠΑΟΚ και τον Ολυμπιακό.

Έτσι η ομάδα του Πάκο Ερέρα μπορεί να αισθάνεται λίγο πιο... οικεία, συγκριτικά με το να έπαιζε σε ένα γήπεδο που θα είχε αποκλειστικά οπαδούς των γηπεδούχων στις κερκίδες.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα