Ανάμεσα στους Καρβαχάλ, Μοράτα, Νάτσο, ο Κασάδο της Ξάνθης!

Gazzetta team
Ανάμεσα στους Καρβαχάλ, Μοράτα, Νάτσο, ο Κασάδο της Ξάνθης!

bet365

Μεταξύ των 50 πιο υποσχόμενων ποδοσφαιριστών που βγήκαν από τις ακαδημίες της Ρεάλ Μαδρίτης από το 2011 μέχρι σήμερα, έχει συμπεριλάβει τον Χόρχε Κασάδο η Marca!

Ένα από τα μεγαλύτερα ταλέντα που βγήκαν από τις ακαδημίες της Ρεάλ Μαδρίτης, είναι ο Χόρχε Κασάδο, σύμφωνα με δημοσίευμα της Marca με τους 50 πιο υποσχόμενους ποδοσφαιριστές που έβγαλε από τις ακαδημίες της η «βασίλισσα» από το 2011 και μετά.

Πρόκειται για μια λίστα, στην οποία υπάρχουν οι Καρβαχάλ, Βάσκες, Νάτσο, Μοράτα και Τσέρισεφ μεταξύ άλλων, με τον άσο της Ξάνθης να είναι κι αυτός μεταξύ των υπολοίπων! Ο Κασάδο, είχε βρεθεί στις ακαδημίες της Ρεάλ από το 2010 μέχρι το 2014 και το 2017 ήρθε στην Ελλάδα για λογαριασμό της Ξάνθης, με την οποία μετρά 29 συμμετοχές.

Συγκεκριμένα, το δημοσίευμα της Marca, αναφέρει για τον Κασάδο: «Ο Κασάδο έκανε στην αριστερή πλευρά της Καστίγια (η β' ομάδα της Ρεάλ) ό,τι ο Καρβαχάλ στη δεξιά. Για πολύ καιρό ήταν το κορυφαίο δίδυμο ακραίων αμυντικών της ακαδημίας. Έπαιξε δύο σεζόν στην Καστίγια πριν πάει στις Ρεάλ Μπέτις, Πονφεραντίνα, Σαραγόσα και στη συνέχεια στο εξωτερικό. Τώρα έχει εδραιωθεί στην Ξάνθη στην Ελλάδα, όπου αποτελεί αναπόσπαστο εργαλείο στην αριστερής της πλευρά».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα