Ο λόγος του Μητροπολίτη Γαβριήλ στους παίκτες της ΑΕΚ (pics)

Ο λόγος του Μητροπολίτη Γαβριήλ στους παίκτες της ΑΕΚ (pics)

Gazzetta team
Ο λόγος του Μητροπολίτη Γαβριήλ στους παίκτες της ΑΕΚ (pics)

bet365

Την ευλογία του Σεβασμιώτατου Μητροπολίτη Ιωνίας και Φιλαδελφείας, κ. Γαβριήλ, πήραν σήμερα το πρωί ποδοσφαιριστές της ΑΕΚ.

Οκτώ ποδοσφαιριστές της ΑΕΚ, μαζί με τους Βασίλη Δημητριάδη, Χριστόφορο Κόλα και Χρυσόστομο Μιχαηλίδη πριν την επίσκεψη στο εργοτάξιο της Αγιά Σοφιάς, εκκλησιάστηκαν στη Μητρόπολη της Νέας Ιωνίας το πρωί της Κυριακής, παίρνοντας την ευλογία του Σεβασμιώτατου Μητροπολίτη Ιωνίας και Φιλαδέλφειας, κ Γαβριήλ, ο οποίος ανέφερε:

Αρης – ΠΑΟΚ με επιστροφή στοιχήματος*, ενισχυμένες αποδόσεις και live alerts. (21+) * Ισχύουν Οροι και Προϋποθέσεις

«Γνωρίζετε την ιστορία! Γνωρίζετε τις αλησμόνητες εκείνες πατρίδες, τις ρίζες και τι ακριβώς φέρνουν μαζί τους. Έφεραν εικόνες, έφεραν λείψανα, έφεραν μνήμες και αναμνήσεις για να δημιουργήσουν και πάλι εδώ στη δική μας περιοχή με το δικό τους ξεχωριστό τρόπο μία Νέα Ιωνία, μία Νέα Φιλαδέλφεια και μια Νέα Χαλκηδόνα. Φέρνοντας μαζί τους πολλά και πολύτιμα πράγματα τα οποία εμείς οι νεότεροι τα βλέπουμε και μας εμπνέουν για να μπορούν να ποδηγετούν τη ζωή μας.

Ένα ιδιαίτερα σημαντικό γεγονός και μία ιδιαίτερα σημαντική ανάμνηση που έγινε για πολλούς από εμάς θρύλος και θριάμβευσε μέσα εις την τοπική μας ιστορία είναι η ομάδα της ΑΕΚ. Η Αθλητική Ενωσις Κωνσταντινουπόλεως!

Και δεν έχει σημασία αν είστε οπαδοί ή όχι! Σημασία έχει τι ιστορία φέρνει πάνω της αυτή η ομάδα. Σημασία έχει τι σηματοδοτεί αλλά και νοηματοδοτεί για τον κάθε Έλληνα αυτής της ιστορικής εκκλησίας αλλά και όλης της πατρίδας μας. Καλωσορίζω λοιπόν σήμερα ως Επίσκοπος αυτής της προσφυγικής εκκλησίας την επαγγελματική ομάδα της ΑΕΚ, οι οποίοι είναι για πρώτη φορά ανάμεσά μας. Δικά μας παιδιά!

Πρέπει να θυμάστε την ευθύνη που όλοι έχετε υπηρετώντας αυτή την ομάδα και να έχετε τη βεβαιότητα ότι οι προσευχές μας είναι κοντά σας. Είναι το λιγότερο που μπορούμε να κάνουμε για να σας δώσουμε δύναμη και κουράγιο σε αυτό το οποίο κάνετε, όχι απλά να αθλείστε αλλά και να φέρετε στο ποδόσφαιρο το ήθος που πραγματικά πρέπει να έχει. Το ήθος που πραγματικά θα πρέπει να έχει το άθλημα αυτό που θα έπρεπε να εμπνέει τους ανθρώπους και όχι να δημιουργεί έχθρες και μίση και όλα αυτά τα οποία βλέπουμε πολλές φορές να συμβαίνουν στα γήπεδα.

Έχετε λοιπόν την ευθύνη του ευ αγωνίζεσθαι, να δίνετε ένα διαφορετικό τρόπο και μια διαφορετική μαρτυρία. Και τώρα που εκπροσωπείτε την Ελλάδα και την ΑΕΚ και σε ευρωπαϊκό επίπεδο να έχετε επιτυχία, να έχετε τη βεβαιότητα ότι σας στηρίζουν οι προσευχές μας και με χαρά να μας φέρετε και το Κύπελλο αυτό εδώ στη Νέα Ιωνία και στη Φιλαδέλφεια, στο νέο γήπεδο το οποίο χτίζεται. Καλωσορίσατε!»

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα