Ολυμπιακός: «Συγχαρητήρια στη συμμορία που διοικεί το ποδόσφαιρο»!

Δημήτρης Τομαράς
Ολυμπιακός: «Συγχαρητήρια στη συμμορία που διοικεί το ποδόσφαιρο»!

bet365

Για «συμμορία που διοικεί το ποδόσφαιρο και το πάει 30 χρόνια πίσω» κάνουν λόγο στον Ολυμπιακό και παράλληλα εκφράζουν παράπονα για την διαιτησία στο ματς με τον ΟΦΗ!

«Ερυθρόλευκη» δυσφορία υπάρχει για την διαιτησία του Στρέζου και των βοηθών του και κυρίως αρκετά παράπονα προς το τέλος όπου από την ομάδα εστίαζαν στην φάση του 91' με Ποτουρίδη, όπου ζήτησαν χέρι και πέναλτι. Γενικότερα στο Λιμάνι είχαν παράπονα, παρότι δεν έκρυβαν το ότι αντιλαμβάνονται πως δεν πήγε καλά η ομάδα με την αγωνιστική εικόνα που παρουσίασε στο Γεντί Κουλέ.

Εκτός των άλλων κύκλοι γύρω από την ομάδα έλεγαν πως «ο Ολυμπιακός σήμερα δεν ήταν Ολυμπιακός. Αντίθετα, πρέπει να δώσουμε συγχαρητήρια στην συμμορία που διοικεί το ποδόσφαιρο, γι' αυτό που βλέπουμε από τους μεσαίους, τους πλάγιους και τις πλάγιες. Επίσης, πρέπει συγχαρητήρια σε όσους πήγαν το ποδόσφαιρο 30 χρόνια πίσω, εξαφανίζοντας τις μπάλες και πετώντας άλλες μέσα, όταν παιζόταν το παιχνίδι».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα