Από Σάββατο τα εισιτήρια για το ματς με Πανιώνιο στη Νέα Σμύρνη

Gazzetta team
Από Σάββατο τα εισιτήρια για το ματς με Πανιώνιο στη Νέα Σμύρνη

bet365

Με ανακοίνωσή του ο Ατρόμητος γνωστοποίησε τον τρόπο διάθεσης των εισιτηρίων για τον εκτός έδρας αγώνα με τον Πανιώνιο στη Νέα Σμύρνη.

Αναλυτικά η σχετική ανακοίνωση έχει ως εξής: «Το Τμήμα Διαχείρισης Εισιτηρίων της ΠΑΕ Ατρόμητος ανακοινώνει ότι για τον αγώνα Πανιώνιος-Ατρόμητος την Κυριακή 28 Οκτωβρίου 2018 στις 17.15 θα ισχύσει ο εξής τρόπος διάθεσης εισιτηρίων.

Η διάθεση των εισιτηρίων στους φιλάθλους μας για τον εκτός έδρας αγώνα θα γίνει από το εκδοτήριο Άγιος Ανδρέας(εκδοτήριο Θύρας φιλοξενούμενων) έξω από το Γήπεδο Πανιωνίου.

Το Σάββατο το εκδοτήριο θα λειτουργήσει από τις 12:00 μέχρι και τις 20:00 ενώ την Κυριακή θα ξεκινήσει στις 10:00 και θα ολοκληρωθεί στο ημίχρονο του αγώνα.

Η πώληση εισιτηρίων θα γίνει μεμονωμένα για τη Θύρα 1 του γηπέδου του Πανιωνίου και η τιμή τους είναι στα 10 ευρώ».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα