Ο στράικερ Αλέξανδρος Βοΐλης, η καταστροφή της Μάνδρας και το «χρυσό παπούτσι»

Ο στράικερ Αλέξανδρος Βοΐλης, η καταστροφή της Μάνδρας και το «χρυσό παπούτσι»

Gazzetta team
Ο στράικερ Αλέξανδρος Βοΐλης, η καταστροφή της Μάνδρας και το «χρυσό παπούτσι»

bet365

Ένα ακόμη παιδί της ακαδημίας του Ολυμπιακού,ο Αλέξανδρος Βοΐλης, πραγματοποίησε το επίσημο ντεμπούτο του, στον αγώνα Κυπέλλου με την Παναχαϊκή και το gazzetta σας τον παρουσιάζει!

Νέο παιχνίδι στα φρουτάκια! Το «Rise of Olympus» προσγειώθηκε στην Sportingbet.gr!

Ο νεαρός στράικερ που δεν έχει κλείσει τα 19 του χρόνια, αφού είναι γεννημένος στις 26/5/2000, συμμετείχε στην αναμέτρηση της Πάτρας, αφήνοντας καλές εντυπώσεις.

Φόρεσε για πρώτη φορά τη φανέλα του Ολυμπιακού, το 2012, όταν και ξεκίνησε στην Ακαδημία στο Ρέντη. Με τα χρόνια έφτασε στην Κ-17 με την οποία και κατέκτησε το 2017 το Πρωτάθλημα Ελλάδος. Ήταν ο πρώτος σκόρερ της ομάδας του και της διοργάνωσης με 23 γκολ.

Τη σεζόν 2017-18 μεταπήδησε στην ομάδα Νέων στην οποία είχε μια καλή χρονιά με αρκετά γκολ και με σημαντική βελτίωση.

Στην διάρκεια της, υπέγραψε επαγγελματικό συμβόλαιο στον Ολυμπιακό, όμως από την άλλη η οικογένεια του έχασε τα πάντα στην καταστροφή της Μάνδρας. Ο Αλέξανδρος πέρασε δύσκολα αλλά το ποδόσφαιρο και οι συμπαίκτες του, τον βοήθησαν να... ξεχάσει και να δουλέψει. Είναι παιδί χαμηλών τόνων, του αρέσει το διάβασμα και δεν μπορεί να ζήσει χωρίς το ποδόσφαιρο.

Φέτος είναι βασικός στράικερ στην ομάδα Νέων και ήδη πήρε και συμμετοχή και στο Κύπελλο.Φυσικά είναι διεθνής με την εθνική Νέων. Το μέλλον του ανήκει...

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα