Διάψευση κι από Ξάνθη για συμμετοχή σε τουρνουά στα κατεχόμενα

Gazzetta team
Διάψευση κι από Ξάνθη για συμμετοχή σε τουρνουά στα κατεχόμενα

bet365

Μετά τον Άρη και η Ξάνθη τοποθετήθηκε επίσημα για τα δημοσιεύματα που ήθελαν στελέχη της να συμμετέχουν σε τουρνουά αφρικανικών ακαδημιών στα κατεχόμενα της Κύπρου.

Η ΠΑΕ Ξάνθη, διαψεύδει με ανακοίνωσή της τα δημοσιεύματα που ήθελαν στελέχη της να συμμετέχουν σε τουρνουά αφρικανικών ποδοσφαιρικών ακαδημιών στα κατεχόμενα. Το ίδιο έκανε νωρίτερα και ο Άρης.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Ο Α.Ο. Ξάνθη Π.Α.Ε., διαψεύδει κατηγορηματικά περίεργα δημοσιεύματα περί δήθεν συμμετοχής στελεχών της σε τουρνουά αφρικανικών ποδοσφαιρικών ακαδημιών στα κατεχόμενα της Κυπριακής Δημοκρατίας.

Θεωρούμε ότι τα δημοσιεύματα αυτά είναι προβοκατόρικα και ιδιαίτερα για την Π.Α.Ε. Α.Ο. Ξάνθη, η οποία αποτελεί το μοναδικό εκπρόσωπο της πλέον ευαίσθητης περιοχής της Ελλάδας στην Α’ Εθνική κατηγορία».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα