Χωρίς Φλίσκα, αλλά με Καμαρά η προπόνηση της Ξάνθης

Gazzetta team
Χωρίς Φλίσκα, αλλά με Καμαρά η προπόνηση της Ξάνθης

bet365

Ο Καμαρά επέστρεψε στις προπονήσεις της Ξάνθης, που ωστόσο συνεχίζει να μετράει απουσίες, τους τραυματίες Ντε Λούκας, Φασίδη και Αλμέιδα, καθώς και τον Φλίσκα, που πήρε άδεια λόγω ιατρικού προβλήματος οικογενειακού του προσώπου.

Οι Ακρίτες προπονήθηκαν σε βροχερό καιρό την Τετάρτη (21/11) και συνέχισαν την προετοιμασία τους ενόψει της επίσκεψής τους στην Τούμπα για το παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ το Σάββατο (24/11, 19:30).

Το προπονητικό επιτελείο και οι ποδοσφαιριστές ακολούθησαν το πρόγραμμα της ημέρας που περιλάμβανε ασκήσεις τακτικής στο μεγαλύτερο μέρος του, τόσο στο αμυντικό, όσο και στο επιθετικό κομμάτι, αλλά και στα τελειώματα φάσεων.

Υπενθυμίζεται πως ο Μίλαν Ράσταβατς δεν υπολογίζει για την αποστολή της Θεσσαλονίκης τους τραυματίες Ντε Λούκας, Φασίδη και Αλμέιδα, ενώ από τις προπονήσεις αυτές τις ημέρες απουσιάζει ο Κώστας Φλίσκας λόγω ιατρικού προβλήματος οικογενειακού του προσώπου.

Αντίθετα, μετά τον Γέντρισεκ επέστρεψε και ο Καμαρά από τις υποχρεώσεις του με την Εθνική Μαυριτανίας, όπου εξασφάλισε την πρόκριση για το Κόπα Άφρικα του 2019.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα