Το κοινωνικό πρόσωπο της Ξάνθης (pics)

Gazzetta team
Το κοινωνικό πρόσωπο της Ξάνθης (pics)

bet365

Αντιπροσωπεία της ομάδας επισκέφθηκε το παράρτημα ατόμων με αναπηρία που βρίσκεται στην πόλη
Το κοινωνικό τους πρόσωπο έδειξαν στην Ξάνθη, καθώς αντιπροσωπεία της ομάδας επισκέφθηκε το παράρτημα ατόμων με αναπηρία που βρίσκεται στην πόλη (Π.ΑμεΑ.).
ΤΟ ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Την Τετάρτη το πρωί αντιπροσωπεία της Xanthi FC είχε την χαρά να επισκεφθεί το Παράρτημα Ατόμων με Αναπηρία Ξάνθης (Π.ΑμεΑ.). Όπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος, οι ποδοσφαιριστές της ξανθιώτικης ομάδας τήρησαν την υπόσχεσή τους στα παιδιά του Π.ΑμεΑ. και βρέθηκαν κοντά τους για λίγες μέρες πριν τις γιορτές των Χριστουγέννων και του Νέου Έτους. Ο team manager Κώστας Τσαλίκης και οι ποδοσφαιριστές Δήμος Μπαξεβανίδης, Χρήστος Λισγάρας, Ζίβκο Ζίβκοβιτς, Σάκης Γκαραβέλης, Ραφαήλ Μελισσόπουλος και Έρικ Γέντρισεκ μοίρασαν δώρα και αναμνηστικά της ομάδας, βγήκαν φωτογραφίες και υπέγραψαν αυτόγραφα ενώ δέχθηκαν τα δώρα που επιμελήθηκαν οι άνθρωποι του Π.ΑμεΑ. καθώς και τις ευχές για καλές γιορτές και κάθε επιτυχία στο πρωτάθλημα και το κύπελλο.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα