Πετράκης: «Κερδίσαμε δίκαια»

Gazzetta team
Πετράκης: «Κερδίσαμε δίκαια»

bet365

Ο τεχνικός του ΠΑΣ σχολίασε πως ο «Αγιαξ της Ηπείρου» άξιζε σήμερα τη νίκη που τελικά πήρε
Ο ΠΑΣ επέστρεψε σήμερα στις νίκες και ο Πετράκης χαρακτήρισε δίκαιη την επικράτησή του. «Κάναμε μια πολύ σπουδαία νίκη που τη χρειαζόμασταν απέναντι σε μια καλή ομάδα. Ήταν μια δίκαιη νίκη. Στο πρώτο ημίχρονο είχαμε κάποια προβλήματα στο ανοιχτό γήπεδο, το οποίο το διορθώσαμε στο δεύτερο ημίχρονο, βελτιώνοντας παράλληλα και κάποια άλλα πράγματα. Η εικόνα μας ήταν πολύ καλή. Είμαι χαρούμενος για τη νίκη. Συγχαρητήρια στους παίκτες για την εικόνα τους», είπε αρχικά.
Και μετά ρωτήθηκε τι… σκέφτηκε το 1-1. «Ό,τι σκέφτεται ένας λογικός άνθρωπος. Ήταν άδικο εκείνη τη στιγμή, γιατί ήταν η πρώτη ευκαιρία που μας έκανε ο αντίπαλος μετά το γκολ. Πρέπει στατιστικά να κάνεις 4-5 ευκαιρίες για να βάλεις γκολ, εμείς το δεχτήκαμε αμέσως. Αλλά όλα στη δουλειά μας είναι. Τα παιδιά δείξανε ότι έχουν το σθένος και άλλαξαν την αρνητική τροπή που έπαιρνε το παιχνίδι». Για την άμεση απάντηση των παικτών του σχολίασε πως «έχει να κάνει με την πίστη που είχαν οι παίκτες εκείνη τη στιγμή. Ήταν άδικο που ισοφαριστήκαμε και αντιδράσαμε αμέσως».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα