Από Δευτέρα επιστρέφει ο Γιαννούλης στην Τούμπα

Σταύρος Σουντουλίδης
Από Δευτέρα επιστρέφει ο Γιαννούλης στην Τούμπα

bet365

Ελλειμένη η απόφαση της επιστροφής του Δημήτρη Γιαννούλη από τον Ατρόμητο στον ΠΑΟΚ.

Έχοντας απεμπλακεί από το σενάριο ανταλλαγής του με τον Αμρ Ουάρντα, ο 23χρονος αμυντικός αφήνει το Περιστέρι και επιστρέφει στην Τούμπα και στον ΠΑΟΚ.

Θυμίζουμε, πως η ομάδα της Θεσσαλονίκης, αρχικά είχε ζητήσει πίσω τον διεθνή μπακ, ωστόσο έπεσε στο τραπέζι και η επιστροφή του Αιγύπτιου στο Περιστέρι. Ωστόσο, αυτή καθυστερεί και στον ΠΑΟΚ αποφάσισαν να προχωρήσουν την επιστροφή του Γιαννούλη ανεξαρτήτως τι θα γίνει με τον Ουάρντα. Έτσι, το παιχνίδι της Κυριακής με την Ξάνθη, θα είναι το τελευταίο του νεαρού μπακ με την φανέλα του Ατρόμητου.

Αρσεναλ – Τσέλσι με επιστροφή στοιχήματος*, ενισχυμένες αποδόσεις και live alerts. (21+) * Ισχύουν Οροι και Προϋποθέσεις.

Όσον αφορά τώρα τον Ουάρντα, οι πιέσεις από τον ΠΑΟΚ, αλλά κι από τις υπόλοιπες πλευρές συνεχίζονται ώστε να απαντήσει θετικά και να επιστρέψει στον Ατρόμητο, παρά τις δηλώσεις του στην Αίγυπτο πως το μυαλό του είναι μόνο στον «δικέφαλο». Το σίγουρο είναι πως ο ποδοσφαιριστής στο τέλος της μεταγραφικής περιόδου δεν θα βρίσκεται στην ομάδα του Λουτσέσκου.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα