Τακτική και ανάλυση μέσω βίντεο στην Ξάνθη

Gazzetta team
Τακτική και ανάλυση μέσω βίντεο στην Ξάνθη

bet365

Το βάρος στην τακτική αλλά και την ανάλυση προηγούμενων αγώνων μέσω βίντεο, έπεσε στην προπόνηση της Ξάνθης ενόψει της αναμέτρηση με την ΑΕΛ στην Λάρισα.

Επιστροφή χρημάτων* στο Σέλτικ - Βαλένθια και σούπερ αποδόσεις στο Γιουρόπα Λιγκ από τη Vistabet.gr. (21+) * Ισχύουν Οροι και Προϋποθέσεις

Αναλυτικά η σχετική ενημέρωση της Ξάνθης έχει ως εξής: «Με ανάλυση φάσεων προηγούμενων αγώνων από τον Μίλαν Ράσταβατς στους ποδοσφαιριστές της Xanthi FC ξεκίνησε το πρόγραμμα του πρωινού της Τετάρτης για την ομάδα. Ο Σέρβος προπονητής εστίασε σε συγκεκριμένους τομείς της ανάπτυξης και της ανασταλτικότητας κάνοντας τις επισημάνσεις του και στη συνέχεια ακολούθησε το πρόγραμμα εκγύμνασης στα γήπεδα του προπονητηρίου της ομάδας στα Πηγάδια. Προθέρμανση με ασκήσεις νευρομυικού συντονισμού και ασκήσεις σε μικρούς αγωνιστικούς χώρους με μικρές εστίες, ενώ ακολούθησε η δουλειά σε θέματα τακτικής».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα